2014. május 23., péntek

Készülödés

Itt van a nyakunkon az Ultrabalaton!!

Még egy hét és indul a nagy kaland!

Igazából idén nem voltam eddig annyira rápörögve, mint tavaly, mert sajnos szétszéledt a vaDKörtés csapatunk, és hiányozni fognak, de reméljük, hogy az idei, csak csajos vaDKancák csapatunk is jól fog teljesiteni, a lelkesedés meg van. :)

Idöközben nekem kis változás történt az ultrabalatonos programomban, éjszaka bringás kísérö leszek valaki mellett, aki egyéniben indul, úgyhogy szombat reggel lefutok 20 km-t rögtön Bogesz után, aki elrajtol, utána pedig estig a csajokkal leszek és éjjel bringára pattanok. :) remélem birni fogom. :))) de a lelkesedés majd visz. ;) :) és az, hogy sok mulik rajtam is, hogy akit kísérek, körbe érjen a Balcsin és boldogan befuthasson a célba, hogy megcsinálta, lefutotta a 212 km-t. :)

Most én is egész jól visszatértem a régi formámhoz a futás terén is, ebben a hónapban 100 km-nél tartok és még van egy hét hátra. Vasárnap lesz a nöi futás itt Bécsben, ahova jön Bogesz is, nalam alszik, vasárnap pedig többen is kepviseljük Magyarországot és a DK Team-et. :) Már várom nagyon. :)

Súllyal is egész jól állok, ma reggel 67,5 kg-t mértem, ha a 65 nem is lesz meg Ultrabalatonra, de azért a 66 körül még sanszos. Elöbányásztam a "buvárruhámat", esténként abban futok, szerintem az is hat a centikre és a kilokra nagyon. + persze az odafigyelés. Az a legfontosabb, a kaja. 

Jó, hogy rendelem a kaját, van rendszer igy az életemben és igyekszek olyan kajákat rendelni, amik beleférnek az egészséges életmódba. Kenyeret ritkán eszek, vagy ha igen, akkor barnát, helyette abonettet és este kell a legjobban figyelnem arra, hogy mit eszek, ez a legnagyobb kihivás. :)

A lakás készülödik, már nagyon szepen ki van festve, junius elején jön a konyhabutor és a többi bútor, junius közepen pedig költözés. Lassan minden a helyére kerül, már a lelkem is sokkal jobb... :)

4 megjegyzés:

Dósa András írta...

Hajrá Bambi! Jó futást és bringázást! :) Rajtnál találkozunk!

Bambi1978 írta...

Köszi András,Nektek is jó futást! :) szombat reggel találkozunk! :)

kovtama írta...

Örülök, hogy jobban vagy! Hajrá Balaton.:)

Vándormadár írta...

Hajrá, várjuk a beszámolót a versenyről :) :)