2013. március 10., vasárnap

Újdonságok

Kis helyzetjelentés az elmúlt hétről...

A hét elején a laptopommal valami gond volt, nem tudtam rendesen netezni, telefonról pedig nincs sok kedvem blogra pötyögni, így elmaradtak a beszámolók. Nem lustálkodtam ettől függetlenül, egyszer elmentem az Alte Donauhoz futni, 13 km-t mentem, egy teljes kört, aztán pénteken felkeltem 6:15-kor és hosszú hónapok után újra reggel, munka előtt futottam a tó körül, nagyon jó volt. 

Mondjuk felkelni nehéz volt, kb. tíz percig vaciláltam, hogy menjek vagy sem, de végül erőt vettem magamon és nem bántam meg. Érdekes volt a régi, megszokott reggeli futókkal találkozni, mosolyogva köszöntöttek, én pedig élveztem az előbukkanó napot nézni és hallgatni a madarak csicsergését. Már vártam nagyon, most már talán jobban fel fogok tudni kelni hajnali futásokra... :)

Szombaton reggel hazajöttünk anyáékhoz, délután jöttünk-mentünk, szépítkeztünk, este Roberta barátnőmmel ültünk be az egyik kedvenc helyünkre egy kis pletykázásra, éjfélkor mentem haza, de ma reggel már 9-re megint Dunaújvárosban voltam, hogy a BSI dunaújvárosi futócsapattal fussak a Duna parton. Mivel mára még terveztem egy hosszabb futást, így én két körre készültem, szerencsére akadt társaságom, leendő UB csapattársammal, Zsuzsival futottunk végig. Lassú tempót terveztem, de a fiúk olyan szinten tartották a tempót, hogy végül a 15 km-t 1 óra 33 perc alatt tettük meg. De nem bánom, mert néha szeretem magamból kihozni a legtöbbet, teljesen más, ha valaki fut előttem és "nyulazik", mintha egyedül diktálnám a tempót. Mondtam is a Zsuzsinak, hogy elviszem a fiúkat jövő vasárnap, hogy fussanak előttem, hátha úgy sikerülne 2 óra alá tornázni a félmaratoni távot. :)))) A két kör után viszont kellemesen elfáradtam, még beugrottam a pékségbe, aztán jöttem is hazafele pihenni. 

Délután még benéztünk a decathlonba, ma csak egy futózoknit vettem, jövő héten a tschibonál futócuccok lesznek, így arra tartalékolom a pénzemet, mert szeretnék én is szoknyás gatyát venni. Bogi és Roberta már rendeltek, Zsuzsi is szeretne, én is veszek és még Riki is talán beszerez, akkor aztán csinosak leszünk a vaDKörték csapatban. :) 

Háromtól az Ultrabalatonos vaDKörték csapat pár tagjával ültünk össze és felosztottuk a távot egymás között, hogy ki merre fog futni, kezd körvonalazódni a június elsejei hétvége. :) Pár dolog mondjuk még mindig kicsit kusza nekem, de addigra még megszervezzük jól és szuper jó buli lesz ez a Balaton futás. :))) 

Ami fix, hogy nálunk majd Bogesz startol el a Club Aligától, aztán kezdődnek a váltások.... rám a Csopak - Balatonfüred 8 km, Badacsonytördemic-Balatongyörök 10,7 km, a Balatonberény-Balatonmáriafürdő 3,2 km és a Siófok - Balatonvilágos 7,5 km esik majd, ez összesen 29,4 km lesz kb. 24 órán belül. Futok majd délelőtt, estefelé, éjjel és reggel. Amit mindenképp szerettem volna táv, az a Badacsonytördemic-Balatongyörök szakasz, mivel anyáék nagy valószínűséggel Szigligeten fognak Bennyre vigyázni, így tudnak majd jönni drukkolni nekem. És eleve ismerem azt a szakaszt, mivel minden nyáron ott bringázunk. :))) 

Kezdem várni ezt az egész Ultrabalatont, jó bulinak ígérkezik, és a csapatunk tagjai is nagyon jó fejek, nem lesz gond, ha rajtunk múlik. ;) :)

2 megjegyzés:

martinelli írta...

Én már most drukkolok nektek! Tényleg jó bulinak ígérkezik :)

Pötipite írta...

Én is UB-lázban égek már, mi a jövő hétvégén jövünk össze, hogy felosszuk a távot egymás között. Külön hála, hogy megemlítetted a Tchibo-t, rendeltem is gyorsan nacit meg felsőt. :)