2013. március 20., szerda

Wien Energie Halbmarathon

Megcsináltam!!!

2 óra 8 perc 34 másodperc alatt..... megint javítottam 3 percet!!! :) 





Az időjárás sajnos nem volt kegyes hozzánk, igaz, hogy sütött a nap, de nagyon hideg volt és erős szél fújt, szóval megszenvedtünk ezért az éremért. :((( 

A tesóm fél 9-kor startolt a nordic walking szakasszal, neki volt a leghidegebb, le is fagyott a keze, mivel végig fogta a botot ugye.... de ügyes volt, egy óra körüli ideje lett a 6,8 km-re. :) 

Edit barátnőm 9:45-kor startolt, ő is eléggé vacilált, nem akart megfázni.... de ő is ügyes volt, szépen lefutott az egy kört, újabb éremmel gazdagodott. :)))) 

Mi 10-kor indultunk, eredetileg dzseki nélkül akartam futni, a DK-s cuccaimban, tök jól kitaláltam az outfit-emet (mintha ezen múlna :D ), de a végére még a dzseki is maradt, a sapka és a sál is.... még a kesztyű is hiányzott az elején, de azt már túlzásnak tartottam március 17.én.... 

Elég rossz volt, hogy a kör egyik felén szélcsend volt és erősen sütött a nap, ott azon mérgelődtem, hogy miért nem vettem le a dzsekimet.... aztán átértünk a másik oldalra, ahol iszonyatosan erős és hideg szél fújt, ott pedig már örültem, hogy van rajtam dzseki... így ment ez három körön keresztül. :( 

A szélcsendes részen jó tempót tudtam tartani, de a szeles részen lassabban haladtam, ott eléggé kivette az erőmet a futás. kb. a 17. km környékén már nagyon untam az egészet, legszivesebben ott hagytam volna az egészet, de aztán kicsit enyhült a szél, megint ment pár km, de a 20.nál már azon agyaltam, hogy legalább sétálni kellene kicsit, viszont ránéztem az órámra és tudtam, hogy már itt a vége és ha kitartok, akkor meg lesz megint az időm javítása, úgyhogy rákapcsoltam és még pár futót leelőzve beértem a célba 2 óra 8 perc után. :))) Október óta sikerült 3 percet javítanom, ami talán jobb időjárási körülmények között akár még több is lehetett volna.... de ezen nem is agyalok, a lényeg, hogy megcsináltam, és így is elégedett vagyok. :) 

Április 14.én jön a következő félmaraton, A FÉLMARATON, amit már két éve várok.....

Vienna City Marathon

U.i.: végre át tudtam játszani a gépemre a garminnal mért adatokat is, ezen a linken megnézhetitek a félmaraton elemzését:

http://connect.garmin.com/activity/286832053

6 megjegyzés:

Eper írta...

Nagyon jól csináltátok. Gratulálok!

martinelli írta...

Minden elismerésem!

Bogesz írta...

Nagyon vártam a beszámolót! :) De a garmin linkjét hiányolom!
És marha büszke vagyok az idődre! Szerintem szuper vagy!
Ez nagon jó idő ilyen távon! :) Majd egyszer.... talán... utolérlek!

Pötipite írta...

ez igen! Gratulálok! :)

Bambi1978 írta...

Köszi Nektek! :)

Bogesz, újra lett telepítve a gépem, ezért tudtam csak a beszámolót is tegnap felrakni, éjfélig a garminnal szenvedtem, mert nem akart működni a program a gépemen, de már sikerült, mindjárt fel is rakom a linket utólag, hogy megnézhessétek a kielemzést. ;)

Mrita írta...

Gratulálok, fantasztikus vagy!