2013. május 29., szerda

Ultrabalaton

Indul a nagy kaland hamarosan... :)

Már pakolok, szortírozok, mert holnap elindulunk Szigligetre és onnan már pénteken megyünk tovább Aligára a többiekhez, aztán szombaton indul a mandula, az Ultrabalaton. :) Nem mondom, hogy nem izgulok, mert nem lenne igaz, kezd tele lenni a gatyám. :D :D 

Egyenlőre a futócuccaim már a táskában, a futócipők is elpakolva. Tegnap még elmentem Tony Futóboltjába és vettem egy új futócipőt, már úgyis érett a sauconym cseréje, így most lesz kettő cipő a hétvégére, hátha elázik az egyik, tudjam cserélni éjszakára. Bevizsgálták megint a lábamat, megint próbáltam több modellt, végül egy brooks ariel cipőt választottam, nagyon kényelmes, párnázott futócipő, tetszik!!! :) Remélem, hogy ebben is sok kellemes kilométert fogok majd futni. :) 

Fel is avattam, este lementem pulzuskontroll edzésre, 45 perc alatt 7 km-t mentem, kényelmes volt. Jó lesz! :)

Most pedig pakolni kellene, de fogalmam sincs, hogy mit is vigyek magammal a hétvégére, olyan szélsőséges időjárásjelentéseket olvasgatok, hogy a fene tudja, mi a legpraktikusabb. Raktam be rövid futógatyát, háromnegyedes, és egy hosszút is. Van trikó, poló és hosszú ujjú futópoló is már pakolva. Aztán van egy vékony széldzseki és egy vastagabb is, baseball sapik és egy vékonyabb sapi is. :) vékony zokni, vastag zokni, kompressziós zokni. :) Flektor tapasz, futótáska, rajtszámtartó öv, pulzusmérő óra, töltő, lóbalzsam, melegítőkrém és még sorolhatnám.... Tehát van dolgom még bőven. :) és közben izgulok, mert érzem, hogy közeledik. És én nem ismerem, nem tudom, hogy mi vár rám... jövőre már rutinosabb leszek. HA megyek... :)

De először legyünk ezen túl és minden sikerüljön jól!!! Vasárnap este jövök..... addig is drukkoljatok!!! :)

Ultrabalaton, jövök!!!!!!!!!!!!!!! :)))))

1 megjegyzés:

Catherine írta...

Én drukkolok nagyon. Biztos ügyesek lesztek.