2013. május 5., vasárnap

Versenyt futok

még mindig az idővel. :)))

Az, hogy nem jelentkeztem egy ideje, nem azt jelenti, hogy eltunyultam, hanem még mindig azt, hogy nehezen érem utol magam minden téren, így elég sok minden a háttérben marad, átalakultak a fontossági sorrendek. 

Hétfőtől péntekig reggel 7-kor elindulok itthonról, 2 után hazaesek, átöltözök és megyek Bennyért az oviba. Délutánonként vagy valamelyik játszótérre megyünk, vagy múlt héten pl. ortopédián, röntgenen jártunk, Bennynek a csípőjét kellett megint röntgenezni az éves kontroll miatt, nekem pedig a jobb térdemet a ciszta miatt, de úgy tűnik, hogy mindketten rendben vagyunk, bár még vissza kell mennünk ortopédiára még egyszer. 

Közben az autót is műszakiztatni kellett, így hétfőn még azt is elvittük a szerelőhöz délután, ott hagytam és pénteken mentem érte. 

Május elsején P is szabad volt, így a reggeli 10 km futás után még elmentünk közösen, hármasban bringázni , Benny még belefér mögém a bringaülésbe, így tekertünk 27 km-t a Donauinselen, közben be is aludt dél körül egy kicsit, vicces volt, ahogy dőlt ide-oda. :) 

Tegnap kipróbáltuk este, hogy Benny tekert bringával, én pedig kocogtam a tó körül, végül 2,5 tókört sikerült összehoznunk , a végére már elfáradt ő is, de ügyes volt így is, mert jó 5,5 km-t tettünk meg. Mondjuk nekem ez extra pulzuskontrollos kocogás, mert elég lassú tempójú, de legalább mozogtam valamit tegnap is. :) 

Ma azért bepótoltam, mert 17 km-t futottam az Alte Donau körül, szeretem azt a szakaszt, jó arrafelé futni, feltölt. Már teljesen telefon és zene nélkül futok, csak a garmin órám van rajtam, tényleg érdekes figyelni a lélegzésemre, a körülöttem futókra, a zajokra. :) megszerettem. :))) 

A jövő héten már csak átmozgatókat futok, aztán szombaton félmaraton Siófokon, visszatérek az első félmaratonom helyszínére, és már teljesen más lesz újra ott futni, mert rengeteg DK társammal + Bogesszal indulunk a félmaraton távon, és talán Panni is jön megint, úgyhogy olyanokkal futhatom majd le másodjára a siófoki három kört, akiket nagyon szeretek. :) Várom nagyon!!!! 

Aztán pünkösd hétvégén Szigligetre megyünk, lecsúsztunk a két jó szállásról, de remélem, hogy ez is jó lesz, ahol végül még kaptunk egy két szobás apartmant. Két éjszakáról van szó, azért az nem olyan gáz, ha valami nem klappol úgy, de szerintem rendben lesz. Jó lesz jobb időben is ott tekeregni egyet, viszem a futócuccomat újra. :)))) 

A rá következő hétvégét Bécsben töltjük, jön ki Bogesz is Bécsbe, mert futunk 10 km-t a NAGY női futáson, a DM Frauenlaufon, amin én már harmadszor fogok részt venni, tavaly és tavalyelőtt is voltam, tavaly már 10 km-t futottam, idén is arra a távra neveztünk be. :) nagyon szép polónk lesz és rendeltünk fehér női futás logós baseball sapit is, már nagyon várom ezt a rendezvényt is. :))) 

Aztán arra rá egy hétre, június 1-2 a futások futása, amit már most nagyon vár mindenki, minden nap ezen pörgünk, szervezzük, tervezzük: ULTRABALATON!!! :) Sajnos egy emberünk visszamondta, így most nyolcan vagyunk a távra, ami szerintem teljesíthető, de még gondolkozunk, hogy ne legyünk e mégis kilencen, ahogy eredetileg indultunk.... az én szakaszom majd Csopak - Balatonfüred, Badacsontördemic-Balatongyörök (csak Szigliget miatt, hogy anyáék tudjanak szurkolni :D ) , és a végén hajnalban a Siófok-club Aliga szakasz lesz. Ez jó 30 km lesz 24 óra alatt... az összes DK csapat együtt fog startolni, rengetegen leszünk. :) vasárnap hulla leszek, az tuti, de rengeteg élménnyel leszek gazdagabb. :) 


Egyenlőre ennyi a tervem futás terén, juniustól már kicsit nyugodtabb időszak következik, nincs verseny tervezve, majd max. mindig valami késői nevezés lesz, ha lesz.... Egyenlőre a következő pár hétre koncentrálok, hogy minden rendben legyen és rendesen fel legyek készülve a nagy futásokra. :)))) 

Úgyhogy láthatjátok, hogy nem unatkozok, nem ezért vagyok csendben..... ;) 

Kellemes hetet Nektek, majd igyekszek jönni pár sorral.... :D

Nincsenek megjegyzések: