2013. július 11., csütörtök

Írni kellene...


Mostanában eléggé kifogytam az írnivalóból, semmi extra nem történik, telnek a napok, változás nincs: még mindig nem tudok futni. A fájdalom enyhül, de még érzem, különösen ugrálós mozdulatoknál, amikor a testsúly rövid pillanatra csak a bal lábamon lenne. Igy például a múlt héten újra megtalált Péntek Enikö light intervallum torna sem ment. Már az elsö feladatnál fel kellett adnom...

Ami megy: eliptikus tréner, bringa, vibrotréning, spinning, ezeken soha nincs az egész testsúlyom még fél pillanatra sem a bal lábamon. Ùgyhogy most abban találtam meg a kihivást, hogy a konditeremben zsirégetö pulzussal eliptikus trénerezek és probálom megdönteni a 40 perc alatti rekordomat, ami eddig 2,7 km. :))) Nagy kihívás, mi? :D Nekem most ez óriási dolog... persze nem potolja semmi a futást, de a semminél több. 

Mondjuk mióta konditerembe járok, hiztam, szóval érdekesen vagyok én is összerakva, de már próbálok nem is foglalkozni vele... addig, amig rámjön legalább a 80 %-a a ruháimnak, addig nem leszek rosszul. (csak tükörbe ne kelljen nézni....)

Az orvos szerint a gyógyulási idö 4-6 hét, de tegnap az egyik futós csoportban olvastam hasonló sérülésekröl, ott már 4 hónap gyógyulási idö is volt... na, ezt olvasva azért kicsit elkenödtem, de probálok nem gondolni arra, hogy ez velem is elöfordulhat. Kenegetem szorgalmasan a feketenadálytö krémmel, 22.-e után elmegyek egy Bécsben élö magyar lányhoz, aki elvileg sok embert meggyogyitott már, és talán jövö hétvégén még Jenö bácsimhoz is beszoritattom magam, ö úgyis focistákat gyúr, biztos, hogy ismeri ezt a fajta sérülést is... 

Közben tanulom a türelmet, ami marha nehéz, nem igazán jellemzö rám, de most nincs nagy választásom. :( Ùjra olvasgatom Tomán Edina könyveit, sok eröt tudnak adni, éppen tegnap "beszéltük" meg Edinával fb.-on, hogy a könyveit olvasva teljesen eltörpülnek a jelenlegi problémáink, mint például térdmütét vagy akár az én mostani sérülésem is. Sosem szabad feladnunk azt, amit elterveztünk, még ha néha az élet akadályokat görget elénk, akkor is ki kell tartani!!! Nehéz és lassu folyamat, de ki kell tartani, mert utána nagyon jó lesz, mikor elérjük a célt!! :) 




1 megjegyzés:

martinelli írta...

Ezt szépen megírtad :) Kitartást és türelem :)