2015. január 19., hétfő

Hétfő, új hét

A mai napot kaja ügyileg jól zárom. :)

Mivel mindjárt megyek aludni, lassan már megdícsérhetem magamat a mai napért. :) 

Reggel félálomban megittam egy tejeskávét zsírszegény tejjel (kb. 1 dl tejjel), aztán elvittem Bennyt oviba, picit futottam a buszra, ami elvisz a bevásárlóközpontba, ahol dolgozok most. Mindig korábban odaérek, nyugiban szoktam ott egyet reggelizni, mivel 3-ig nincs szünetem nagyon, úgyhogy közvetlenül a munkakezdés előtt szoktam reggelizni.

Ma a DM Vital büféjében vettem egy tojáskrémes teljes kiörlésű kenyérszeletet, finom volt. Mellé még lecsúszott 2 dl capuccino és 3-ig egy fél literes mandarinlé. 
Vettem még "ebédre" ott egy prosuttos teljes kiörlésű háromszög zsemlét is, amiben még paprika és salátalevél volt, ezt ettem meg munka után a buszra sietve.

Itthon aztán volt délután még egy tejeskávé (1 dl tejjel), egy darab pici mézeskalács Bennytől és vacsorára saláta volt jégsaliból, retekből, uborkából, lila hagymából, mini paradicsomból, pici mozarellával, és füstlivel, pici tökmagolajjal. 
Jól is laktam vele.

Inni kb. egy liter vizet ittam, ezt kell még feljebb tornázni...

Ma torna mégsem volt, tegnap este megjött, ilyenkor nem esik jól első nap, majd holnap bepótolom. 

Már félig összepakoltam a cuccaimat Berlinre, sok cuccom nincs, csak a futós cucc veszi el a helyet a táskába, nem akarok nagy táskát vinni. 

Holnap Benny már P-nél alszik, mert szerdán korán kell mennem a reptérre, úgyhogy így oldottuk meg. Már nagyon várom Berlint, csak az egyetlenegy bosszúságom, hogy nem Nike cuccban futok normális esetben, ez pedig Nike továbbképzés lesz, gondolom a fényképen illene Nike cuccban lenni, de nem igen van. :( kicsit hülyén érzem majd magam, a másik csajszi kapott egy kolléganőnktől fullos felszerelést, tök jól fog kinézni, én pedig topisan érzem majd magam... :( Most jó lenne, ha Bogesz közelebb lakna, ő tuti jól felöltöztetne engem erre a két napra pipás cuccokba. :))) Mindegy, lehet nem is lesz a futásból semmi, akkor feleslegesen reptetjük meg a cuccainkat a repülővel, de majd meglátjuk. 

Na, megyek is aludni, hogy meglegyen a 8 órám, erre is igyekszek idén jobban figyelni megint. :) 

Jó éjt! :)

3 megjegyzés:

Bogesz írta...

Bár adhattam volna.... neked még a "szent" kabátom is odaadtam volna.... pedig az... nagyon... huhhh :D
Azért remélem jó lesz Berlin!

Névtelen írta...

Az is lehet, hogy sanyarú helyzeted látva megszánnak egy-két darabbal :) Nehogy rosszul érezd emiatt magad! Móni

Bambi1978 írta...

szerencsére sötétben indultunk, így nem volt feltűnő a noname fekete futóscuccom :D