2015. január 26., hétfő

Húzós hét volt

Már megint hétfő van...

A múlt hét nagyon gyorsan elrohant, főleg azért, mert kedden már készülődtünk este arra, hogy gyorsan aludjunk és sokat, mivel szerdán 5:15-kor már a vonaton ültem úton a bécsi reptér felé. :) 

Reggel 7-kor indult a repcsi Berlinbe, ahol két napos továbbképzésen vettünk részt egy másik magyar lánnyal. A két nap elég táblázott volt, kb. két óránk volt az oktatás előtt arra, hogy japán turistaként körberohanjuk az Alexanderplatzot és a Brandenburgi kaput pár gyors fényképért, aztán már kezdődött is a két napos program.

Nagyon érdekes dolgokat tanultunk, szuper hotelben voltunk, megnéztük a két óriási Nike üzletet Berlinben, benézhettünk a kulisszák mögé (például már láttunk pár két szezonnal előrébb lévő ruhákat, cipőket ;) :D ) stb... 

Voltunk egyet közösen futni is Berlin utcáin, jó fej volt a szervező csajszi, mert direkt úgy alakította az 5,6 km-es szakaszt, hogy elfussunk pár nevezetesség előtt. :) Érdekes volt és szép. :) Nem ettünk amúgy a két napban sokat, persze kaptunk reggelit, ebédet és vacsorát, de közte semmit, max. inni, és a kajálást is jól lehetett tartani azért. Egyszer nagyon finomat ettünk, valami indiai kaja vagy mi volt, ilyen csicseriborsót, talán tejszines, halacskás szósz rizzsel. Nem tudom, hogy mi volt a pontos neve, de az nagyon ízlett. :)

Hulla fáradtan jöttünk haza csütörtök este, pénteken egész nap kóvályogtam, szombaton egész nap dolgoztam megint, úgyhogy a vasárnapot kineveztük egész napot pihenésnek, délig ágyban voltunk (Benny a nagyszülőknél volt 3-ig :D, úgyhogy könnyen megtehettük most a pihenést), délután hazahoztam, játszottunk, mesét néztünk és kockásra pihentük magunkat. :)

Ma már kezdődött a hét, bár szabadnapos voltam, de bementem pár dolgot megcsinálni, amire munkaidőmben sosincs időm, holnap pedig hosszús leszek, nyitástól zárásig, Benny pedig P-nél alszik. 

Ma reggelire egy tonhalas barna zsemlét ettem, salátalevél és paradicsom volt még benne, ittam egy tejeskávét és egy kicsi multivitamint hozzá, aztán ebédre végül az ikeában voltam húsgolyókat enni pár kanál krumplipürével, délután volt még egy tejeskávé és kb. két (de lehet három :D ) darab mézeskaláccsal, este pedig abonettet ettem májkrémmel és Benny fél szalámis zsemléjét, mert utálok kaját kidobni és neki már nem kellett. 

Este, a Barátok közt alatt pedig tornáztam, felsőtestre csináltam pár feladatot és törzserősítést még. 

El kell mennem sajnos megint az ortopédiára, mert nem akar rendbe jönni ez a lovaglóizom vagy mi a fene, amivel szenvedek már egy ideje, hol elmúlik, hol visszajön, de valami nem okés sajnos, most megint nem annyira merek futni,csak lightosan, rövideket és ritkán. :( pedig hiányzik már, de jó lenne, ha előtte rendbe jönne teljesen, hogy ne sérüljek folyton vissza. :(

Nincsenek megjegyzések: