2012. március 13., kedd

Hírek röviden

Egyszer majd csak utolérem magam. :)

Az elmúlt napok és a következő napok is kicsit rohanósak, mert dolgozok, közben a tesóm is megérkezett ma délután pár napra hozzánk, a torkom még fáj, úgyhogy nagy sportteljesítményről nem igen tudok beszámolni, inkább kúrálom magam, hogy vasárnap gond nélkül le tudjam futni a versenyen a 6,8 km-t. Szeretnék időt javítani a tavalyihoz képest, de persze ehhez az kell, hogy ne fájjon már így a torkom...

Hétvégén és ma is azért fél óra hátizomerősítést belefért a napomba, erre most oda szeretnék figyelni, hogy heti legalább háromszor erősítsem a hátizmaimat, az oldalsó hasizmaimat. Találtam egy nagyon jó oldalt, ahol direkt a futáshoz szükséges izmokat dolgoztatja meg a gyakorlatsor, most azt csinálom, kiegészítve Péntek Enikő pár gyakorlatával.


Már elkezdtem szedni a vitaminok egy részét is, magnézium, c vitamin, glükozamin és a hétvégén érkezik a B vitamin, D vitamin is. Már csak a kollegént kell beszereznem, reggelente naranccsal kezdem a napot és napközben is legalább két almát és egy narancsot megeszek, kell a vitamin most amúgy is. Mondjuk, megint olyan szinten vagyok, hogy nem érzek semmi szagot és ízt, csak nagyon nagyon enyhén, úgyhogy akár az utált spenótot is megetethetnék velem, ha nem látnám, mert nem tudnám, hogy mit eszek. :) Mindegy, ez is csak átmeneti időszak, hamarosan elmúlik és kész. Aztán jön a tavasz, a reggeli futások kezdődhetnek, én pedig újra magamra találok.

Most megyek is, mert reggel megint fél 6-kor indít a vekker, délután valamerre tekergünk majd, csütörtökön szabad leszek, a híres Schweizerhaus megnyitóra készülünk hármasban P-vel és a tesómmal, péntek újra meló, közben érkeznek anyáék, hétvége család, vasárnap futás, szóval bővebb beszámolókkal majd csak hét elején érkezek, de akkor már nagyon remélem, hogy egy újabb versenyidővel is tudok büszkélkedni. :)

Jó hetet Nektek, élvezzétek az enyhe időt, a madárcsicsergést, annyira jó így indulni reggel dolgozni, hogy már VILÁGOS van és csicseregnek a madarak. :)))))

2 megjegyzés:

Bogesz írta...

Meglepetés tőlem neked.... tudom hogy nem szoktál ilyesmivel foglalkozni de annak akartam adni akinek tényleg adnám, ha adom! puszi

Bogesz írta...

Ja a blogomom van... oda kellett kitenni... lökött egy nő vagyok!