2012. március 30., péntek

Újabb futás

Kitaláltam, megterveztem, teljesítettem. :)

Már régóta agyaltam rajta, hogy merrefelé fussak most, hogy végre lehet a szabadban futkározni, és a múltkor már a Hauptalleet kipipálhattam, most valami új körön agyaltam. :)

Így jött képbe egy kedvenc sétálós helyünk, az Alte Donau (http://www.alte-donau.info/adplan.htm) , ami ráadásul nincs is olyan messze, dugóban sem kell araszolnom odafele, úgyhogy tegnap leadtam Bennyt az oviban és egyből odahajtottam. Már eleve futócuccban mentem.

Leparkoltam az egyik szélénél a kocsit és szépen, kényelmesen elindultam az egyik öböl felé. Nagyon szép ez a környék, most is elbambulásztam futás közben, nézegettem a sok vityillót, ilyenkor mindig álmodozok, hogy milyen jó lenne nyerni a lottón és ott beruházni egy nyaralóba. :)

A kisebbik öböl részt elég hamar, kb. 35 perc alatt körbeszaladtam, de a másik oldal amúgy is a hosszabb. :) Ott futottunk a múltkor a versenyen, így nem volt ismeretlen a szakasz. Vittem magammal az új kör alakú kulacsomban izotoniás italt, amit kb. 4 km-enként kortyolgattam. El is fogyott a végére.

Az utolsó egyenes szakasznál, kb. még 4 km lehetett hátra, mindig belőttem egy - egy fát, korlátot és addig sprinteltem, utána pedig picit lassítottam, kocogtam és ezt váltogattam. A vége 1 óra 20 perc lett és 12,5 km, egy újabb cél kipipálva, ezt is körbe szaladtam. :)))) Most megint agyalok, hogy mi legyen a következő. :) A donau insel még kicsit távoli cél, ugyanis tegnap megnéztem a neten és 21 km a hosszúsága, tehát egy oda-vissza kör pont egy maraton lenne.... na, attól még bőven messze vagyok. :D De majd keresek valami érdekes futóterepet megint. :)

Ma pihinap volt, estére kicsit sajgott a derekam, úgyhogy nem akarom túlzásba vinni. Holnap-holnapután délelőttös leszek, így szerintem futás nem lesz, majd megint kedden. A keddek valahogy bejönnek futás terén, olyankor mindig jókat szoktam szaladgálni. :))))

Megyek is, mert reggel korán kelek, csak le akartam ide is rögzíteni, hogy megint milyen szuper futáson vagyok túl. :)

2 megjegyzés:

Bogesz írta...

Nagyon jó lehetett, és az idő is igen szép teljesítmény! :)

Angi írta...

hát azért közel az a félmaraton, úgyhogy hajrá! :)) ügyi vagy!