2014. január 26., vasárnap

Yours truly

Ma is futásnap volt....

Bár nagyon nehezen indultam el, de utána jó volt. :)

Mára megbeszéltem Edit barátnőmmel, hogy kimegyek hozzájuk Bécs mellé, ahol lakik, de délelőtt mindenképp futni akartam, úgyhogy dél körült beszéltünk meg. 

A hét második felében igencsak belehúztam, mivel figyelek a pulzusomra futások közben, így elég lassan fáradok, úgyhogy ha van időm, akkor kényelmesen kocogtam simán 10 km felett és így terveztem ezt mára is, először még a 20 km-t lőttem be célnak.

Reggel viszont -11 fokot mutatott a telefonom, úgyhogy vaciláltam nagyon, hogy mi legyen, hogy legyen, induljak e, vagy sem, még mindig náthás vagyok kicsit, jó lesz e, nem lesz e jó stb.. már húsz perce átöltözve, futásra készen ültem a laptop előtt, de semmi kedvem nem volt kidugni az orromat a hidegbe. Ezzel szépen elcsesztem a drága időmet, ami a futásra volt tervezve....

Végül fél 10 fele megembereltem magam és elindultam... aztán kb. két perc után már azon bosszankodtam, hogy minek vártam ennyit, mert mozogva nincs is olyan hideg. :) Igaza volt Bogesznek a múltkor, hogy a legnehezebb a futásban kilépni az ajtón, de ha már kint vagy, akkor gond nem lehet. :) Ma így történt!!! 

Először még úgy voltam vele, hogy elég lesz bőven 10 km is ebben a hidegben. Megint figyeltem a pulzusra és szinte végig nagyon jól tartottam 150 környékén, egyszer ment fel pár pillanatig 168-ra, mikor kifújtam az orromat. :) Viszont ezzel a pulzussal nagyon kényelmes a tempóm még, így lassabban fáradok. Úgyhogy matekoztam végig a tókörök alatt, hogy még mennyi kör legyen, hogy jönnek ki a kilométerek. 10 km-nél már barátkoztam a 15 gondolatával, de azt tudtam, hogy 20 már nem fér bele az időmbe, mert így is később érek Edithez.

12-nél már biztos voltam benne, hogy 15-ig fogok futni, úgyhogy elkanyarodtam még egy másik utcába és végül még a házunk körül is kerültem egy picit, így pont 15,05 km lett a vége. :) Utána sietnem kellett, hogy még időben átérjek Edithez, gyors tusolás, hajmosás és már indultam is. :) Jól esett nagyon ez a mai futás, kár volt annyi ideig vacilálnom reggel...

Így a hetet 52,75 kilométerrel zártam és egyáltalán nem fáj semmim és nincs izomlázam sem, csak enyhén érzem a combomban. 

Délután jót trécseltünk, de aztán megijesztett a hóesés és időben hazaindultam, nehogy gond legyen az utakon. Szerencsémre felénk nyoma sem volt a hónak, így rendben hazaértem. :) Jó kis nap volt, megint feltöltődtem a következő napokra!!!! :)

2 megjegyzés:

Dujv írta...

Szuper ügyes vagy!!!!!!! Egészségedre! (y)
Egy a lényeg, VIGYÁZZ MAGADRA!!! <3

kovtama írta...

Én sajnos kényszer pihenőn vagyok, elért engem is a nátha.:( Fáj a torkom, a fejem. Remélem hamar túl leszek rajta.

Nézz be a blogomba:)