2015. március 11., szerda

Nem adja könnyen...

Nagyon ragaszkodó szám ez a 70-es :D :D

Szóval ugye én már reménykedtem a hétfőben...

A súlyom így néz ki a héten:
Hétfő: 70,3 kg, kedd: 70,2 kg, szerda: 70,1 kg... fogyok, szóval ne panaszkodjak, de ma már nagyon fogtam a fejem reggel, mikor megláttam a kijelzőt. :) Nem adja könnyen magát a kis szenyó! :))) De én sem hagyom magam, megyek tovább és ha kicsit később is a tervezetthez képest, de hamarosan elhagyom ezt a számot és megsem állok a 6-os aljáig. :D 

Ma dolgoztam 3-ig, Benny P-nél aludt, igy kicsit tovább aludhattam, ami nagyon jól esett. Reggelire három abonettet ettem philadelphia zöldfűszeres kencével, rá egy-egy szelet felvágott és sajt és két retek. Mikor beértem a Nike-ba, hoztam egy capuccinot, aztán délben ettem egy almát és ittam megint egy kis tejeskávét, 3-kor pedig megittam egy vaniliás biotech ultra loss shake-et. Azt hiszem ez a legfinomabb, nem durván édes, de nagyon kellemes ízű.

Reggel esett az eső, egész délelőtt azon szomorkodtam, hogy nem tudok futni menni, pedig ma is P-nél alszik Benny, így legalább időm lenne rá... végül 3 után elállt, épp csak csepergett, de nagyon hideg volt és erős szél is volt. El kellett mennem szülinapi bulikra venni ajándékot, bevásároltam az intersparban apróságokat és volt fél 6 is, mire hazaértem.... egy porcikám sem kívánta a futást. :) 

Ettem egy kis sajtot, snack kolbászkát vagy nem tudom, hogy mi annak a neve, de olyasmi, mint a cabanossi. Picit neteztem, csigatempóval felöltöztem futós cuccba, közben szépen besötétedett. :) Viszont tudtam, hogy ha ma lemegyek futni, akkor nő az esély arra, hogy holnap már nem látom ezt a gonosz hetes számot a mérlegen.... + mindig nyávogok, hogy Benny miatt nem tudok futni, mert nincs kire hagynom, tehát ilyenkor, amikor egyedül vagyok ki kell használnom a lehetőséget, hogy futhatok.

Nagy nehezen fél 7-kor neki is indultam, nem vittem zenét, mert sötétben nem szeretek futni, picit félek, így pedig hallok elvileg mindent. Ami rossz volt, hogy alig láttam az órámat, így nem igazán tudtam a pulzusra figyelni, csak érzésre futottam. Vagyis ez még mindig csak kocogás nekem, mert 7 perces kilométerekkel haladok, én ezt kocogásnak hívom. Most nem mentem nagy kört, mert több olyan hely van, ahol nincs nagy világitás, ugyhogy maradtam egy kisebbik körön, ami végig van lámpával, így 7 km lett 50 perc alatt. Igaz, az első km-en nem igazán mért jól a pulzusmérőm, de végül kihozta az átlagot 155-re, ami végülis nem is lett rossz.

Hazaértem, nyújtottam, tusoltam, hajat mostam. Aztán ittam, mert éhes nem voltam.... ja, és ráálltam a mérlegre... kitaláljátok, hogy mit mutatott???? :))))))) Igeeeee, kereken 70-et!!!! Komolyan mondom, haláli ez a szám :D :D :D Kb. mint Bogesznak a 8-as szám, mindenhol kísérti :D

Most lettem éhes nemrég.... vaciláltam, hogy egyek e. De aztán végül ettem, füstlit és sajtot. Fehérje... Így is bőven belefértem a napi keretbe. 

Amúgy vicces ez a kaloriabázis.hu oldal.... fel lehet vinni a napi mozgást is, ha pl. futsz, tornázol stb... de hogy még ilyeneket is fel lehet vinni mozgáshoz, mint csatornatisztítás, szex - szenvedélyes, előjáték és társai?!?!? tegnap jót röhögtünk Bogesszal rajta. :))) Azért ennyire pontosan nem töltögetem ;) :)))) 

Szóval haladok.... már egyre többen dícsérnek meg, hogy látszik, hogy fogytam. Szeretem ezt hallani és azt is, hogy már nem olyan kerek a fejem. :))))) 

Vasárnap szezonnyitó futóverseny, de csak 6,8 km-t futok. Várom nagyon, végre lesz megint egy új érmem. Csak az idő passzoljon!!! 

6 megjegyzés:

Réka írta...

Nálam is ez van olyan pipa vagyok most már akárhogy figyelek ügyeskedek a nyavajás 68-ra beállt es lemegy 67.9-re max...viccel velem ilyen nálam sosem volt.

Réka írta...

Holnap kevesebbet fog neked mutatni, mert ma keveset ettél nekem úgy tűnik. ..delben alma,tejeskave ejjnye no!

Bambi1978 írta...

Perszee, kevesebbet mutatott a kis dög: 70,00 :))))) nem adja magát könnyen :))

Dujv írta...

Ügyes vagy!!!!!!!! Megy ez mint a karikacsapás!!! ;)

Réka írta...

Az anyja mindenit...mindjárt csúnyát irok:)rossz a mérleg:)

Bambi1978 írta...

Mondjuk ma meg is jött, szóval ez is okozhatja a súly stagnálást. :(