2011. december 22., csütörtök

Újra az úton! :)

Reggel óta nem hagyott békén egy gondolat: márpedig én ma futni szeretnék, olyan szépen süt a nap, enyhe az idő.... mivel elég hamar végeztem a bevásárlással, tébláboltam, hogy fussak, ne fussak... végül nyert a futás utáni vágyam. :))) Beöltöztem és kényelmes, óvatos tempóval kocogtam egy jó fél órát. :) Semmi fájdalom nem volt, viszont az érzés leírhatatlan... már hiányzott nagyon ez az érzés!!!

Bírtam volna többet is, de nem akartam elsőre túlzásba vinni, fokozatosan kell újra visszatérnem és óvatos tempóval, már kitapasztaltam, hogy a gyorsabb tempónál jött a fájdalom mindig ,de a kényelmes kocogásnál sosem volt gondom. Úgyhogy próbálkozok, nem adom fel!! :)))))

Máris jókedvű a napom, délután még dolgozok egy kicsit, aztán kezdődhet a pihenés, karácsony, családozás stb.... azt hiszem, már kezdem várni a karácsonyt, kezd megjönni a hangulatom hozzá, még ha nincs is hó. :) De egy tuti: 24én délelőtt is lemegyek kocogni legalább egy fél órát, tavaly is így volt, a fiúk kettesben délelőttöztek, én pedig kocogtam , majd készülődtünk együtt az estére. :)

Kellemes napot Nektek is, jó karácsonyi előkészülést! :)

1 megjegyzés:

Bogesz írta...

Sikerülni fog... mert akarod!
Örülök hogy eljutottál, és tudom milyen jó érzés! :)