2012. március 22., csütörtök

Javulóban...

hatnak a gyógyszerek. :)

Nos, az van, hogy nagy valószínüséggel mandula és nyirokmirigy gyulladásom van, de a dokinö is kicsit bizonytalan volt, mert a mandulám nem is volt annyira piros... azért arra írt fel gyógyszereket, antibiotikumot és még egy gyógyszert, jövö héten kell visszamennem kontrollra. Ki akart írni betegállományba, hogy pihenjek, de féltem, hogy akkor veszélybe kerül a holnapi hazamenetelünk, amit már nagyon várok, így inkább eljöttem tegnap és ma délután dolgozni... Nem szakadok meg, azért arra figyelek. :)))

A gyógyszerek hatására már kicsit jobb a helyzet, nem fáj annyira a jobb felem, mint pl. hétfö reggel... ráadásul a fájdalom hatására valószinüleg máshogy is tartottam a fejem, nyakam, így rendesen beállt az izom, amire adott a doktornö vagy öt szurit, hogy fellazítsa. Nem fájt, viszont utána tényleg jobb lett... már tudom mozgatni. :)

ìgy tegnap óta pihenönapokat tartok torna ügyben, ma elkezdtem a háterösítö tornát, de inkább abba hagytam, mikor kicsit megéreztem a nyakamnál az eröltetést, nem akarok visszaesni, inkább jövö hétre futásra fittnek szeretnék lenni, ezt a pár napot, amit otthon töltünk, tényleg a pihenésnek szentelem, már amennyire a fenekemen meg tudok maradni. :)

De már nagyon várom, hogy menjünk haza, igaz, hogy rövid lesz, mert holnap fél 11 körül tudunk elindulni, Bennynek ovis fotozása lesz, amiröl nem akarom, hogy hiányozzon, ennyi csúszás belefér az indulásba. :) Szombat reggel már a kozmetikusnál kezdek, utána fodrász, már rámfér, iszonyat a fejem.... megint rövidre fogom vágatni és vörös leszek, jön a tavasz. :))) Ebben a pár napban lesz névnapozás (Beáta, Irén), barátnözés, kávézás, teraszozás és talán a csontkovács is belefér, még fel kellene hivnom, mert az is rám férne, nagyon szét vagyok csúszva a hátammal, vállammal...

Ahogy néztem, az idöjárás is szuper lesz otthon, talán most nem jön be az eddigi megszokás, hogy elromlik az idö, ha mi hazamegyünk. :)))))) egyenlöre csak lengébb cuccokat pakoltam be a táskába, szóval maradjon csak a jó idö. :) Laptopot nem viszek, úgyhogy majd jövö héten jelentkezek, remélhetöleg akkor már teljesen meggyógyulva. :)

Kellemes hétvégét Mindenkinek, irány ki a szabadba, kiránduljatok, sportoljatok, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, töltödjetek fel!!!! :))))
èn is ezt fogom tenni, feltöltöm az elemeimet.... :)))))

7 megjegyzés:

Mrita írta...

Kellemes hétvégét, jó hazautazást, jó pihenést és gyógyulj meg teljesen.

Ágibági írta...

Csodás hétvégét kívánok Nektek, pihenj sokat!!! :)

Ágibági írta...

Csodás hétvégét kívánok Nektek, pihenj sokat!!! :)

Bella írta...

Kellemes hétvégét :) Nem akartam már beleokoskodni, mert nem értek hozzá, de egyébként ahogy olvastalak, a mandulagyulladás ugrott be. Nyáron ugyanis én jól megjártam vele, épp hatalmas költözésben voltunk, úgyhogy nem akartam elmenni dokihoz, 10 napig fájlaltam a ''torkomat'', Strepsils, Strepfen, meg minden jött sorban, persze egyre rosszabb lett :) Aztán a doki felvilágosított, hogy ez bizony nem az, aminek látszik :) Szerencsére az antibiotikum szépen kihozott belőle.

Úgyhogy jobbulást! :)

vajdakrisztian írta...

Kellemes hétvégét!Gyógyulást!És jó utat!!!

Mrita írta...

Kukkants be hozzám egy díj vár rád.

FutballAnno írta...

jobbulást!