2012. március 5., hétfő

Újabb hétfő

Gyorsan telnek a hetek, már március van és egy újabb hétfő. :)

A hétvége a munka miatt gyorsan eltelt, legközelebb majd szerdán megyek dolgozni ,akkor délelőttös leszek. Addig pihi.

Ma ovi után az utolsó gyógytornára mentem, egész kemény kis feladatokat kaptam így utoljára, ezután itthon kell majd gyakorolnom a tanult dolgokat, legalább heti 3-4szer. Igyekezni fogok.

Gyógytorna után P-vel konditerembe mentünk, mutatott pár feladatot vállra, azokat csináltuk együtt, majd én még kis háterősítő gyakorlatot is csináltam, és levezetésnek 25 percet eliptikus tréneren mozogtam. Jól el is fáradtam és most kezdem érezni a vállaimban, hogy rendesen megdolgoztattuk őket. :)

Mivel kicsit későn voltunk, így ettünk egy menüt az egyik kínaiban, ezer éve nem voltam olyan helyen, de a másik kettő helyen, ahol enni szoktunk, ma egyik menü sem igazán villanyozott fel minket, így maradt ez a kínai. Szecsuáni csirkét ettünk rizzsel, nem volt nagy adag szerencsére (szinte még éhes is maradtam, ami ritka a kinai kajáknál :D). Onnan hazajöttünk, P kicsit lefeküdt aludni, én 1 után átmentem a körzeti dokimhoz migrén gyógyszert feliratni, mert hétvégén piros betűs napjaimat várom, ami nálam a migrénnel együtt jár legtöbbször, így inkább felkészülök gyógyszerileg, nehogy teljesen K.O. legyek és ne tudjak dolgozni menni...

Ha már ott voltam a házidokinál, kértem időpontot az ingyenes évi teljes kivizsgálásra, tavaly ősszel kellett volna mennem, de nem jött össze, viszont most tavasszal ezt pótolom. Évente szerintem legalább egyszer jó csináltatni egy teljes kivizsgálást, hogy tisztában legyünk az egészségi állapotunkkal.

Miután elhoztam Bennyt az oviból, hazajöttünk, átöltöztünk, mert kicsit melegen voltunk felöltözve, ráadásul ő tiszta sár lett az oviban, mert délelőtt kint voltak. Feldobtam neki, hogy felhozhatnánk a futóbringáját és menjünk azzal egy kört, útközben akartunk egy pihenőt tenni a közeli kávézóban, ahol én kávét ittam volna, de sajnos zárva volt. Így maradt a játszótér a tónál, ami persze megint fotózásra késztetett. :))))






Egyszerűen nem lehet megunni, lassan 6 éve lakunk itt mellette, de még mindig imádok sétálni, futni körülötte. :) Igaz, holnap egy nagyobb kalandra készülök, a Hauptallee nevezetű helyen szeretnék futni, megnéztem a neten, egy hossz 4,5 km, a tervem az, hogy lefutnám oda-vissza, aztán meglátjuk, hogy még mennyi jön össze, milyen kedvem lesz, milyen lesz az időjárás stb.... De már várom nagyon. :)

1 megjegyzés:

Ágibági írta...

Gyönyörű ez a tó! Nincs is szebb a tél után feléledő tájnál!
Szuper lehet itt futni.