2014. április 9., szerda

Kedd-szerda

Ezt a két napot egy bejegyésben írom inkább. :)

Tegnap volt a szülinapom, így a nap nem a fogyókúra jegyében telt, hanem a kikapcsolódás jegyében. :)

Azért reggel, délelőtt még odafigyelős volt, ittam egy tejeskávét, aztán az irodában egy löttykávét,ettem két mandarint, ebédre tegnap fitt pulykahusis rakott karfiol volt.

Munka után jött elém Andi, átmentünk a Budapest Bistroba, ahol meggyszörpöt ittam, kakaós csigát ettem, kaptam egy kis sütit, amibe egy szülinapi gyertya volt szúrva, tejeskávéztunk, aztán sétáltam egy nagyot, ittam egy caramel frappucinot a starbucksban (kaptam szülinapomra, mivel aranykártyás vagyok :D ) és ettem még este egy nagy sajtburgert krumplival. :) Jól esett minden és nem éreztem lelkifurdalást miatta, ehhez volt kedvem. :) 

Viszont mivel egész nap úton voltam, estére kicsit megfájdult a lábam, úgyhogy ma pihentettem amennyire tudtam, mert nem volt kellemes érzés. :(

Ma reggel megittam a tejeskávémat, aztán az irodában a löttykávét, ettem egy nagy almát délelőtt, ebédre grillezett csirkemellcsíkok voltak tepsis krumplival és salátával, ez is finom volt. Eddig elégedettek vagyunk a kajákkal, amiket rendelünk,a kolléganőm is teljesen rá van kattanva a magyar konyhára. :) ma evett életében először hideg gyümölcslevest, de el volt ájulva tőle, hogy mennyire finom. :) 

Munka után gyorsan beugrottam a gyerekorvoshoz, még lógtam neki Benny kullancsoltásával, útközben végre sikerült elhoznom Martinellitől kapott isteni retro csokimat, amit egy perc alatt meg is ettem. :))) 


Itthon ittam egy tejeskávét, aztán Benny ovistársánál voltunk, ők is megköszöntöttek szülinapom alkalmából, ittunk egy löttykávét és egy fél pohár pezsgőt + két kis szelet meggyes sütit ettünk hozzá. Itthon vacsira aztán még ettem pár kocka sajtot, uborkát, szürkemarha szalámit. 

Most pedig megyek aludni, mert hulla vagyok, hosszú volt ez a két nap. :)  Jó éjt! :)

3 megjegyzés:

Vándormadár írta...

Isten éltessen utólag is :) :)

Bambi1978 írta...

Köszi :)

Réka írta...

Héé ezt a csokit imádjuk mindig bevásárolok Erdélyben belőle:)