2015. március 7., szombat

Schönbrunni szombat

A mai nap Schönbrunn jegyében telt. :)

Délelőtt átmentünk Bennyvel a tesómhoz, aki Schönbrunn közelében lakik, én átvittem a futóscuccomat és amig ők átmentek a játszótérre, addig én Schönbrunnban kocogtam egy kicsit. Ma a régi Nike munkacipőmet vittem, jó volt benne futni, az első két km simán ment 7 perc alatt is a pulzussal, aztán elkezdett zavarni, hogy melegem volt, aztán Schönbrunn tele van apro kavicsokkal, én pedig általában betonon futok, így egyre lassultam és a végén már nem igazán tudtam 160 alá vinni a pulzusomat, pedig néha már a csigánál is lassabban futottam. :( 


Nincs mese, még fogyni kell, hogy újra fittebb legyek és már jöhetne a tavasz is, hogy ne kelljen igy beöltözni. Mondjuk ma már jó idő volt, de nem mertem jobban nekivetkőzni, pedig láttam már rövidgatyában futó fiúkat is és háromnegyedes gatyában futó csajokat is. Lassan én is inkább a vékonyabb gatyámat veszem fel és a vékonyabb dzsekit, jobban járok.

Végülis 9,2 km lett, jó ez, csak rendesen le vagyok pukkanva momentán futás ügyileg, érzem magamon. :( De holnap is el tudok menni majd kora délután elvileg, azt már megint hazai pályán futom, itt az Alte Donaunál, remélem jobban megy majd, nem öltözök annyira be, az tuti.

Ebédre végül rendeltünk két pizzát, mert Benny azt akart enni, mi a tesómmal egy tonhalason osztoztunk meg, szóval egy fél pizza volt az ebédem. 

Reggelire kettő abonettet ettem zöldfűszeres philadelphia krémmel és két-két szelet bécsi felvágottal és retekkel. Utána a jól megszokott tejeskávét ittam. :) 

Szerintem mondjuk ez kicsit kevés volt futás előtt, mert éreztem közben, hogy éhes vagyok, de mindegy.

Aztán ebédre volt a fél pizza, délután egy tejeskávé és vacsorára megettem Benny egy fél zsemléjét, amit reggelről hagyott meg sonkával + két abonettet megint a zöldfűszeres philadelphiával, sonkával, sajttal és retekkel, paprikával. Jól is laktam mára.

Úgy érzem, hogy már összeszűkült a gyomrom, nem birok egyszerre sokat enni és nagyon jól bírom az édességstoppot is, mert a tesómnál sem ettem ebéd utáni desszertet merci csokit, pedig Benny is kínálgatta. :) Nem akarom most elrontani a gyengeségemmel, bár az is igaz, hogy most tényleg nem is hiányzik.

Reggel ráálltam a mérlegre kiváncsiságból, 70,6-ot mutatott.... lassan -5 kilónál tartok! :) És nagyon remélem hogy hétfő reggel már 6-ossal fog kezdődni újra a súlyom! Haladok, szépen lassan. Tesóm szerint már látszik, kezdek leereszteni, ahogy ő mondta. :D




2 megjegyzés:

Vándormadár írta...

Gratula, Bambi :) :). Az a minusz 5k is nagy dolog, remelem, a masik otos is le fog menni :). Sok sikert a helyes kajalashoz meg a mozgashoz is. Remelem, gyorsan visszaedzodsz :). Kavicsos terepen en sem szeretek annyira futni (bar folduton igen). En is nagyon varom a jo idot futas ugyeben, hogy ne kelljen kesztyut, sapkat viselni :)

ni9 írta...

ugyes vagy, csak igy tovabb!!!