2011. december 14., szerda

Közvéleménykutatás

Segítsetek légyszi!

Vica írta, hogy ő alig tudja elolvasni ezzel a betűtípussal, amit írok, így gondoltam körbe kérdezlek Titeket, hogy Ti is tapasztaltok e ilyesmit. Azt már hétvégén észrevettem, hogy minden böngészővel máshogy láttam a blogomat, az eredeti háttér teljesen elcsúszott, sőt, volt olyan böngésző, amivel nem is látszódott már. 

Nem tudom, hogy mi okozhatta, ezért álltam neki változtatgatni és nekem most explorerrel és mozillával, google chrommal is olvasható és betölt mindent, de persze nem csak az a lényeg, hogy én tudjam olvasni, hanem hogy Ti is. 

Már a múltkor is volt probléma, mikor a lila szín volt zavaró, miután írtátok átállítottam és egyből jobb lett. Ezért légyszi oldalt, a kérdésnél válasszatok ki egy-egy választ (így nem kell kommentbe írni, anonim válaszadás van ;) :D ), hogy tudjam, hányan vagytok, akiket zavar. Hétvégén (ha addig kibírjátok ;) ) változtatok szerintem majd rajta, de azért tényleg érdekel, hogy kinek hogy tölti be az oldalt a gépe. Mert mostanában több blognál is látok ilyesmi hibákat sajnos. 

Köszi, hogy segítetek! :) most pedig irány a torna, aztán ovi, aztán ebéd, aztán délutános műszak. :)))) 

Szép napot Nektek! :) 

6 megjegyzés:

judit írta...

na most mire gondolsz? mert tegnap még másfajta b.típus volt :P
nekem sikerült azt is elsőre elolvasni..

judit írta...

már értem a problémát :D
elsőre normál b.típust kaptam, de amint frissítettem az oldalt, átváltott :D simán el lehet olvasni!

Zitus írta...

Semmi baj nincs,el lehet olvasni:)))Tetszik az új blogruha és a betűtípus is:)

Csandi írta...

Ellehet olvasni, bár nekem nem tetszik.....

Névtelen írta...

Szia!
Én zugolvasód vagyok már évek óta.Nagyon tetszik a blogod,sőt én a másikat is olvasgatom,az is nagyon jó.A külcsín is tetszik.Receptedet már többet is kipróbáltam,nagyon finomak.Én most kezdtem fogyókúrázni,sajnos nekem sokat kell leadni,remélem sikerülni fog.Szóval én nagyon örülök Neked,a blogodnak,és nekem mindegy milyenek a betűk.
üdvözlettel: Szőke Andi Veresegyházról

Bambi1978 írta...

Köszönöm a segítséget lányok! :)

Szőke Andi, Téged pedig külön köszöntelek, örülök, hogy tetszik a blogom és hogy beváltak a receptek is!! :)
Neked is sikerülni fog elérni a kitűzött célodat, egy a lényeg, hogy higgy magadban, hogy meg tudod csinálni!!!! Ne akarj egyből nagy eredményt elérni, inkább mindig lépésről lépésre, az adja a legtöbb erőt és kitartást a továbbiakhoz! :) Drukkolok és remélem, hogy hallok Rólad ezután!!