2012. július 26., csütörtök

Ez + az

Nem unatkoztunk az elmúlt napokban sem....

Most néztem, hogy múlt hétfőn írtam utoljára, azóta történt ez-az.

Először is hétvégére hazamentünk, szombaton indultunk, nálam pedig aznap este "megérkezett" a migrén, ami vasárnap reggel tetőzött, pont, mikor épp készülni akartam a blogos csajokkal szervezett talira Pestre.

Reggeliztem, bevettem a gyógyszert és mire Roberta barátnőm odaért, igyekeztem összekaparni magam, mert nem akartam otthon maradni. Végül szerencsésen felértünk Pestre és addigra aránylag le is tompult a fájdalom, így csak a szemem alatti extrém karikák jelezték, hogy nem vagyok teljesen a topon. :)

Jó kis nap volt, ebédeltünk egyet, aztán irány a starbucks, ahol egy zsírszegény muffint és egy nagy tejeskávét is benyomtam. :)))) Ott volt Cath kislánya is, Léna, szerintem mindenki nevében elmondhatom, hogy ő vitte a pálmát aznap. :))) Először édesen aludt, de bármikor rezdült egyet, mindenki egyből odanézett a kis hercegnőre. :)))) Délután 4 után indultunk haza, én még utána a decathlonban is mentem egy kört.

Hétfőn végre fodrásznál is voltam, már nagyon gáz volt a fejem és most megint a rövid haj mellett döntöttem, meguntam a "hosszút", már megint csak a gond volt vele, folyton elcsatoltam, annak pedig nem sok értelmét találtam. Most újra "anitás", rövid, világos vörös és szőke. :))))

Vittem a futócipőmet is, de mivel még kedden is tompán fájt a fejem, így otthon mellőztem minden sportot, de ma reggel 6-kor már végre lejutottam és nagyon jó volt, eltekintve attól, hogy kb. 6 km-nél iszonyatosan beszúrt az oldalam, de nem úgy, ahogy néha a levegő miatt szúr, hanem kellemetlenebbül, így a tervezett 10 km-t leszűkítettem 8-ra, ennyi pont elég volt, mert csak szenvedtem volna tovább. Majd talán holnap még lemegyek.

Kedden jöttünk vissza, anyáék autójával, az én autómat apa akarta eladni Pesten, de aztán épp, hogy indult volna vele Pestre, egy ismerős kereskedő félúton lecsapott rá és megvette a fiának. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan elmegy a kis autóm, ráadásul sajnos sokat bukok rajta a hülye hitel miatt, de most már mindegy....

Tegnap már nekiálltunk itt kint autókat nézegetni, volt egy autó, amit már két hete mindig vissza-visszakerestem a neten, mert szerelem volt első látásra... tegnap ott akartam kezdeni, hogy azt nézzük meg elsőre, és a szerelem csak fokozódott. :))) A kereskedő engedett az árból, megnéztük, nagyon jó állapotban van, ma is még visszamegyünk, mert tegnap szakadt az eső, így nem tudtuk kipróbálni rendesen, de hátha ma ezt még összehozhatjuk és akkor aláírom a papírokat, jövő héten pedig elhozom.... már nagyon várom!!!!

Holnap pedig megint megyünk haza, most jön a tesóm is, keddig maradunk, P őrzi a házat, neki néha dolgoznia is kell. A hétvégén tervben van barátnős beülős este, kerti főzöcske, barátok látogatása, kozmetikus, szóval megint nem fogunk unatkozni. :) És persze még a kocsi eladási mizéria is, még a sok papírmunka... Lesz pörgés rendesen. :)))

A súlyomat tartottam most, se le, se fel, de most nem is figyeltem annyira arra, hogy mit mikor eszek. Még kb. két kilót kellene ledolgoznom, de a három még jobb lenne. :))) majd meglátjuk, hogy mi sikerül belőle.

Lassan indul a nap, reggelizünk, aztán irány az autókereskedés.... kellemes napot Nektek is!!!! :)

2 megjegyzés:

Bedyn írta...

Milyen autód lesz Anita??

Bambi1978 írta...

Citroen c4-es, ezüst színű. :) Már csak kettőt alszok és mehetek érte. :))))))