2013. január 31., csütörtök

Csakazértis!!!! :)

Hát senki nem szólt nekem tegnap, hogy ma még január lesz?!?!?!? Ejnye-ejnye! :))))

Hagytátok, hogy mérgelődjek, hogy nem jött össze a 100 km januárra, el is könyveltem így magamban, erre reggel hallom a rádióban, hogy ma 31.-e van. :)))))) hú, azt az örömöt, amit éreztem.... :D
 
Igaz, hogy P szabadnapos volt és eléggé be voltunk tervezve délelőttre, mert elmentünk Oberlaaba fürdeni + szaunázni, de pont mivel szabadnapos volt, a délutáni kávézás után este 6-kor, míg a fiúk vacsoráztak, én futócipőt húztam és + 11 (igen, PLUSZ TIZENEGY!!!!!! :D ) fokban futottam 10 km-t. :) Megmentettem a január becsületét és el nem tudom mondani, hogy mennyire jót futottam ma.
 
Nem igen szoktam sötétben futni, de ma szuper volt, sokan voltunk a tó körül, mindenkit kicsalogatott a tavaszi időjárás. :) Napközben még elég erős szél fújt, féltem, hogy nem lesz semmi a mai tervemből, de estére lecsitult és élvezet volt az az egy óra, amíg lent voltam. :)
 
Úgyhogy szuper napom volt, a januárt végül 103 km-el zártam. :) A februári cél legyen mondjuk 120 km. ;) :)
 
Ja, és ma még egy jó dolog ért, délután a közeli bevásárlóközpontba mentünk, mert csokitortát ígértünk már tegnap Bennynek, így ebben a szeles időben elvonultunk egy zárt helyre. :) a kedvenc kávézónk sajnos bezárt, amin először mérgelődtünk kicsit, aztán találtunk egy másikat, ahol Benny megehette a várva várt tortáját, én pedig kávéztam.
 
P be akart menni az Intersportba, szeret ott nézelődni, mondjuk én is, csak ma beosztottuk, hogy én vigyázok addig Bennyre, ő pedig nézelődik. Talált magának egy tavaszi Salomon gatyát, én pedig a végén megláttam a hátizsákos részt és nekiálltam nézelődni. Már régóta nézegetem a kisebb futóhátizsákokat, Bogesz táskája is nagyon tetszett, de úgy voltam vele, hogy egyenlőre még nincs szükségem ilyesmire. Azért mutattam P-nek, hogy mennyire szép az a hátizsák és majd talán egyszer..... erre fogta, levette a hátizsákot és elindult lefelé a kasszához. :) Csak lestem.... fizetett és kint mondta, hogy valentin napi ajándék!!!!! Én mondjuk sajnáltam volna rá kiadni az árát, de így nagyon örültem neki. :)))) annyira szép, türkiz + szürke, már most imádom!!!!!
 
 
Szóval a lehető legjobban búcsúztattam el a januárt, jöhet a február és lassan a tavasz is!!!! :))))
 

2 megjegyzés:

martinelli írta...

Na látod? Mégis sikerült 100-as lenni :) Gratulálok, nagyon ügyes vagy!

Pötipite írta...

Gratulálok és szuper a hátizsák is! :)