2013. január 30., szerda

Mégsem lettem százas...

7 km hiányzott a 100 km-hez januárban, mégsem jutottam le futni a héten.... :(

Azt hittem, hogy sikerül összehoznom a 100 km-t ebben a hónapban, mert jól indítottam, de végül ez a hét kicsit zsúfoltra sikerült eddig, így a mai nappal a hónapot 93 kilométerrel zárom. Azért ez is szép eredmény, legalább februárban lehet újra küzdeni, hátha meg tudom dönteni. ;) :) 

Talán februárban kicsit nyugisabb időszak jön, egyenlőre mindig van valami, ami miatt borulnak a kajálások és a futások, de próbálok észnél maradni.

Egyenlőre ami fix, hogy hétfő óta megint tornázok itthon Péntek Enikő gyakorlataira, hétfőn comb + belső comb feladatsort választottam, kedden felsőtestet, de a combomban még ma is izomlázam van, kissé robotos a mozgásom, fáj mindenem. :)))) 

Hamarosan indul a futószezon, már nézegetem a versenynaptárat, kezd összeállni a tavaszom, nem fogok unatkozni, az tény. :) 

És már alig várom, hogy a bringát is elővehessem és tekerjek vele sokat. 

Ma tiszta tavasz volt, + 15 fok volt délután, bár fújt a szél, kicsit durva váltás a hétvégéhez képest, amikor még minusz fokok voltak... meg van bolondulva az időjárás is, bár bevallom, én nem sajnálom, ha már nem lesz hó, nem vagyok egy nagy tél rajongó. Tavaszt szeretnék már, futni madárcsicsergésben, vékony sapkában, kesztyű nélkül. :)))) 

Mert az óra ketyeg, áprilisban Bécs Félmaraton, júniusban Ultrabalaton és közte még a többi kisebb futórendezvények.... :) 


Nincsenek megjegyzések: