2013. november 28., csütörtök

4. nap

Feladtam...

Nekem ez a céklalé sem bejövős, még délelőtt úgy ahogy magamba gyűrtem, de nagyon nem esett jól, háborgott a gyomrom rendesen. :(  Aztán munka után elmentem konditerembe, bringáztam 45 perc alatt 21 km-t és utána megint éreztem, hogy kevés a kaja benne, de a hátam közepére nem kívántam az újabb céklalevet, rosszul voltam már a gondolatától is. 

És inkább befejeztem ezt a kúrát. Holnap a répalével ugyanígy lennék, ennek pedig nem tartom semmi értelmét, hogy szinte megerőszakolom magam, hogy lecsússzon a 7,5 dl büdös lötty.... finnyás vagyok sajnos, így nem nekem való az ilyen kúra. Komolyan mondom, hogy inkább ötször modell diéta, mint egyszer ez..... jó tanuló lecke volt, a zöldséglevektől menekülni fogok ezután is...

Inkább próbálok figyelni a kajára és tornázni ezután, okosan fogyizni, ahogy régen is tettem. Ma csináltam körözöttet, majd azt eszek abonettel. :) 

Azért a folyadékbevitelre ezentúl is figyelni fogok, ma is megittam 8 dl roiboos teát, és kb. 1 liter vizet + kb. 5 dl céklalé csúszott le. 

A délutáni konditermi bringázás után este még tornáztam kicsit felsőtestre és pár hasprést is csináltam, holnap tuti lesz kis izomlázam. :) De már Benny is reklamált este, hogy mikor tornázunk már? :) Holnapra szerintem előkeresem a Leslie Sansone gyaloglos videoimat, valamelyiket végig csinálom este majd.

Szombaton 10-kor pedig Petrával futunk egy kicsit, elvileg még pihenőn vagyok, de Bettyért futnak a többiek Pesten, a Margit szigeten és kitaláltam, hogy mi pedig fussunk velük egy időben itt Bécsben, az Alte Donaunál és emlékezzünk így Bettyre.... még mindig olyan nehéz elhinni, hogy nincs már velünk. :( 

Most megyek is aludni, még szeretnék pár oldalt olvasni előtte a Sándor Anikó új könyvéből, a Magyar Caminóból, nemrég vettem meg. Eddig tetszik, szeretem a könyveit.

2 megjegyzés:

Vacy írta...

Végre megjött az eszed! ;)

Próbáld ki ezt, egészséges és finom. Pont mint az hagyományos. :)
http://www.nosalty.hu/recept/koles-korozott

Bambi1978 írta...

Köszi Vacy! ;) :)

Jól néz ki ez a köleses cucc, kiprobálom majd, mert szeretem a kölest. Majd beszámolok itt róla. ;)