2010. augusztus 11., szerda

Kényszerpihi

Sajna vasárnap-hétfő és még kedd délelőtt is kényszerpihi volt futás terén, mert "jó öreg barátom", migrén látogatott meg vasárnap délutántól. :((( Most már tíz éve, hogy szenvedek tőle, hol sűrűbben, hol ritkábban, de elmúlni sajnos nem akar végleg.
Míg terhes voltam, egyszer nem volt brutális fejfájások, így nagyon úgy néz ki, hogy hormonális okai vannak, ha előjön. Már több dolgot kísérletezgettünk a nődokimmal, és végre találtunk egy olyan gyógyszert, aminek a szedésével nem törnek rám olyan sűrűn a migrénrohamok.
Régen néha akár heti rendszerességgel is előfordultak, és nálam szinte órára pontosan, kereken 3 napig tart. Úgyhogy nem valami kellemes dolog, főleg most nem, hogy már Kismaci is itt van, aki mellett nem tehetem meg, hogy elvonulok a sötét, csendes szobába, mert az lenne az egyedüli hely, ahol jobb egy fokkal és persze, ha aludni tudok, az még egy megoldás.
Most vasárnap viszont szerintem az időjárás váltotta ki, mert előző nap egész nap esett az eső, kb. 18 fok volt, de vasárnap már párás, napos, meleg volt, majdnem 30 fok...azért az elég brutális átállás, gondolom a fronérzékenyek is szenvedtek rendesen.
Így nem volt futás sem ezeken a napokon, örültem, hogy élek, még a kajára is alig tudtam gondolni. :((( Van egy "csodagyógyszerem", ami általában picit enyhíti és ha szerencsém van, néha teljesen elnyomja a fájdalmat, ezzel napközben olyan állapotba tudtam magam hozni, hogy Kismacival foglalkozhassak.
Tegnap este már jobban voltam, így gyorsan be is pótoltam az elmaradásomat és egyből megcsináltam Réka napi 20 percből a felsőtest részt és még utána a comberősítő részt. :)))
Ma reggel pedig futottam, bár nagyon nehéz volt felkelnem, de győzött az akarat, és 40 perc kocogással (6 km ) kezdtem a napot. :)))
Jövő kedden megyünk nyaralni, a 60 kg nem lesz meg, mert nagyon beálltam 61,5-62 kg körülre, de a lényeg, hogy így már jól érzem magam, és nem fogom takargatni a testemet tankiniben, hanem bikiniben "feszítek" majd a Balcsin. (feltéve, ha lesz strandidő. :)))) )

Nincsenek megjegyzések: