2011. október 27., csütörtök

Megjöttem!!!

Megráztam magam és elhessegettem a depit, rossz kedvet, próbálom inkább a jó dolgokat előtérbe helyezni és örülni annak, amim van! :)

Végig gondoltam Benny ovizását is, és ha nem is értem teljesen ennek a beszoktatásnak a lényegét, akkor is megadok annyi időt Bennynek, amennyire szüksége van ahhoz, hogy jól érezze magát a gyerekek között és ne szeressen oviba járni. És ha ez azzal jár, hogy még hetekig elhozzuk 11-kor, akkor hetekig elhozzuk akkor! Megtehetem, megtehetjük, mivel a munkabeosztásom ilyen téren praktikus, nem fogom siettetni. Lesz idő még magamra később is bőven, most ő a legfontosabb!!!

Ahogy Erika is írta, ki kell alakulnia így is egy rendszernek, aztán majd meglátjuk, mire hogy tudok időt fordítani. Addig próbálok itthon megint minimum fél órát tornára szánni, igyekszek lejutni futni és oda kell(ene) figyelni a kajára megint. Az utóbbi a legnehezebb, de majd abban is összekapom magam most már. :)

Tegnap és tegnapelőtt voltam lent futni, tegnap fel is bátorodtam és 50 percet nyomtam, viszont a végére megint megfájdult a lábam. :((( Félek, hogy nem lesz ennek jó vége, megint el fogok menni ortopédiára, hogy nézzék meg, mert anno a csontkovácsom sem kecsegtetett sok jóval a futással kapcsolatban, de én nem akartam elhinni. Még megpróbálom azt, hogy bármennyire is dög unalmas, bent fogok a tónál futni terepen, hátha a betonon futás hozza kis jobban a fájdalmat. Régen ez még segített, jó lenne, ha most is megúsznám ennyivel.... szeretném mindenképpen tavasszal a félmaratont, úgyhogy most mindent megteszek érte!!! Először megpróbálom a terepfutást, ha mégsem segít, akkor irány az ortopédia! A teljes felkészülést januárban tervezem elkezdeni, addigra rendbe kell hoznom magam!!!! Ma futásban pihenőnapot tartottam, de azért fél óra hasazás belefért a napba, megmentettem a mai nap becsületét is. :))))

Holnap délelőttös leszek, P viszi Bennyt az oviba és P apukája megy érte, én pedig majd tőlük hozom el fél 1-kor, utána pedig majd este tornázok valamit. Talán megint a Béres Alexandra Nyerj időt tornát, az most kedvencem lett és Péntek Enikő dvd-jére is nagyon kiváncsi vagyok már, többen dícséritek. :)
A lényeg, hogy a rossz idő érkezésével se lustuljak el, hanem a napi minimum fél órát igenis ki kell gazdálkodnom a napomból!!!

2 megjegyzés:

Carmacode írta...

Szia,

Jól tetted, hogy átgondoltad a dolgokat. Örülök, hogy újra jókedvű vagy és már a jövő felé kacsintgatsz. Csak így tovább. Hajrá!!!
Köszi a tippet, amit írtál nekem.

kismazsi írta...

Na, ezt már szeretem, újra a lendületes és határozott,következetes Bambi sorait olvastam!! Jól érzed, idő kell mindenhez, az új dolgokhoz is!
Kialakul minden, csak abban a kis időben kell egy kis türelem!!
Nagyon szép, pihentető hétvégét kívánok neked,s családodnak!