2011. október 21., péntek

Vége egy újabb fejezetnek...

Ma hivatalosan is lejárt az anyaságim, vége a 30 hónap itthonlétnek, kezdődik újra a nagybetűs élet! :)

Fura, hogy eltelt már a 30 hónap, Benny holnap 2,5 éves nagyfiú lesz.

Mintha tegnap lett volna, mikor pozitiv lett a tesztem és bejelentettem a régi munkahelyemen, hogy babát várok... mintha tegnap lett volna, mikor utoljára dolgoztam ott főállásként.... mintha tegnap mentünk volna a kórházba a szülési fájásokkal.... mintha tegnap fogtuk volna először a kezünkbe Bennyt...... mintha tegnap kezdtük volna a kis családi életünket itthon hármasban.... mintha tegnap lett volna egy éves, majd kettő.... mintha tegnap nyaraltunk volna.... mintha tegnap kezdte volna az ovit..... elröpültek a napok, hetek, hónapok, évek.

Lezárult egy fejezet és kezdődik egy új. A kisbabánkból kisfiú lett, kis akarnok, de imádjuk. :) egy kisovis... belőlem pedig újra dolgozó nő, de már dolgozó anyuka. Felelős már nem csak magamért, P-ért, hanem egy kis emberkéért is. :)

Kemény feladat lesz, de megoldom ezt is. Igyekezni fogok, az biztos. :)))) Vártam is + nem is ezt a részt.... de azt hiszem, hogy erősebb volt a várakozás. Csak most picit olyan fura, hogy már tényleg itt van és nincs visszaút. :))))

De hiszem, hogy ez a fejezet is sok szép napot, hetet, hónapot, évet tartogat....

Nincsenek megjegyzések: