2012. május 17., csütörtök

2....

Kettőt alszunk már csak... :)

Időközben szerencsésen hazaértünk, de én hétfő este óta migrénnel szenvedtem, de megint a brutálabb verziót sikerült kifognom, úgyhogy minden mozdulat fájt. :(  Tegnap reggel még abban sem voltam biztos, hogy el tudunk indulni haza, de végül összekapartam magam valamennyire, útközben egyszer megálltunk levegőzni, mert felkavarodott a gyomrom, de fél 1-kor itt voltunk és a bankban kezdtem az ügyintézést... 

Ma még nem voltam topon, így a héten kemény egy darab futásom lett, de a futóbarinőm megnyugtatott, hogy ne aggódjak, azért fogok jót futni, mert rápihentem.... hát így lenne Panni! :))))) 

Délelőtt bementem a csontkovácsomhoz, átgyúrta a lábamat, és még holnap is megyek, ad majd pár krémet szombatra és majd hét elején megyek, hogy kimasszírozza majd belőlem a kilométereket a nagy nap után. :) Szóval készülök és várom már nagyon!!!! :) 

Csak ez a hülye szél ne legyen, mert így kettőt lépünk előre és hármat vissza, ha így maradna, elég zavaró lenne. :( drukkolok a jobb időnek! 

Holnap még lesz pár dolgom, de majd időben le akarok feküdni, több folyadékot kell innom a szokásosnál, szombaton szendvicset reggelizek és már oda kell figyelnem a folyadékfogyasztászra. :) Aztán 10 órakor start... ha minden jól megy, fél 1-1 körül már egy újabb érem boldog tulajdonosa leszek! :) 

Másra most nem is igen tudok gondolni, főleg, miután már a migrénem is elmúlt és végre tényleg pihenhetek. :) Gyorsan megyek aludni, hogy egy nappal kevesebb legyen hátra. :))))) Jó éjszakát!

3 megjegyzés:

Ágibági írta...

Hajrá, hajrá!!!! :)

Bogesz írta...

Szorítok neked Bambi! Várom az eredményt és az élménybeszámolót... gondolatban ott vagyok veled és támogatlak! És máris büszKe vagyok rád!

Névtelen írta...

Mindent Bele!!!!!!!!!!!!!