2012. június 2., szombat

Készülődés

...Most a holnapi DM Frauenlauf/Női futás rendezvényre. :)

Mivel már olyan régen versenyeztem (két hete :D ) , itt az ideje egy újabb rendezvényen részt venni, ráadásul egy olyanon, ahonnan nem lehet hiányozni, ha az ember lánya Bécsben él és ráadásul imád futni. :))))

Tavaly futottam először ezen a versenyen, akkor még csak öt km-t, holnap a 10 km-es távon fogok Edit barátnőmmel indulni. :)

A tesóm 5 km-t nordic walkingol, sportosan kezdi a bécsi életét, ugyanis pénteken volt az első munkanapja, ő is kiköltözött ide a közelünkbe. :):))

Ma délelőtt elhoztuk a startszámunkat, a sok ajándékot, amit egy szatyorban kaptunk, a nike futópolónkat, direkt erre az alkalomra csináltatták, egyenpoló. Tavaly narancssárga volt, idén meggypiros. :)

Már odamentünk időben, el is áztunk kicsit, de nagyon szuperül meg lett szervezve idén is, mert gyorsan megkaptunk mindent, utána még körbe tudtunk nézelődni a sátraknál.

A szatyorban amúgy idén is egy csomó minden volt, utalványok a dm-ből, leiner bútorboltból, edzőtermekből, kenyérutalvány az egyik pékségből, termékminták arckrémből, kézkrémből, tusfürdő, tea, ragtapasz, papírzsepi, magnézium, esőkabát, kellogs gabonapehely, izotoniás ital, manner nápolyi, soletti teljes kiörlésű minibagett, kontaklencse csomag, tea és még sorolhatnám, de nem jut eszembe több. :)))

A poló ugyanolyan szabású, mint a tavalyi, idén jobb lett volna az M-es méret, de mégis S-est hoztam, így kicsit passzentos, de sebaj. :)

Voltunk a Leiner sátornál egy szerencsekereket pörgetni, a tesóm az esernyőt szuggerálta, én polót, esernyőt, vagy végülis bármit, csak baseball sapkát nem akartam, és én egy polót, ő egy esernyőt nyertünk. :) Tök jó kiwizöld színűek, vidámak.

Holnap reggel már 9-fél 10 között kint szeretnék lenni, hogy még tudjunk csoportképet csinálni + Editnek viszem a startszámát, szatyrát, aztán mi 10:25-kor rajtolunk. :) Állítólag 30 fok és NYÁR várható, tavaly sem fáztunk, úgy látszik, hogy a kánikula mindig tuti, ha ez a DM-es futás van. :)))))

9-től rajtolnak az 5 km-en futók, ők a többség, aztán jövünk mi, a 10 km-t futók, majd a nordic walkingosok, a tesómék. :) Utána a célnál találkozunk mindannyian!

Már várom nagyon, megyek is aludni... :) azért pár képet teszek fel az előkészületekről:


Több, mint 30 ezer startszatyor várt ma kiosztásra....


A polónk és a startszámom :)


A kiwizöld nyereménypoló :)


Terveim szerint max. 1 óra 5 perc alatt be szeretnék érni, de majd meglátjuk, hogy a lábam hogy bírja a tempót. :))) Ősszel egy elég nehéz terepen lévő 10 km-es versenyen 58 perc körül értem be. Egy ilyen idővel most is kiegyeznék...

Nincsenek megjegyzések: