2013. április 24., szerda

Fun Run 2013

Már harmadszorra vettem részt ezen az eseményen, idén is nagyon jó hangulat volt. :) Igaz, nekem a lábam még nem 100 %-os és ráadásul egy enyhe náthát is sikerült benyelnem, ami orrfolyással és torokfájással jár, de nem vette el a kedvemet a mai versenytől. :) 

Mivel végre szabadidőm lett, így már odafele leszálltam korábban a metróról és átszaladtam a Duna felett a hídon és úgy érkeztem futva a verseny helyszínére. :) (3,2 km)

Aztán felvettem a startszámot, nézelődtem kicsit, közben szólt a tesóm, hogy lassan odaér a metróhoz, így odáig megint futva mentem egy hosszabb útvonalon (1 km.) 

Fél 7-kor startoltunk, még elég meleg volt, ráadásul elfutottam az elejét, mert kb. 5 perc alatt futottam az első km-t, ami nem az én tempóm, úgyhogy a 2. km után kicsit be is szúrt az oldalam, lassíthattam... pedig a lábam nem fájt futás közben, az bírta volna. De iszonyatosan ki volt száradva a szám, szomjas voltam, ami egy idő után már idegesített is...

Az első kört (2,5 km) 13:21 perc alatt tettem meg, ami nagyon jó idő magamhoz képest, majd a célba, az 5 km után végül 27:58 perc alatt értem oda. Ez is jó idő a körülményekhez képest, de az eddigi legjobb időm erre a távra a 27:05 volt. De így is elégedett vagyok, mert 28 perc alatt van, még ha csak egy icipicivel is. :))) 

258. lettem a 746-ból, ez is jó arány, tetszik. :) 

http://results2.pentek-timing.at/results/show_results_detail.php?v=12226&b=2&s=610

Megvártuk a sorsolást utána, de persze idén sem nyertem semmit, aztán hazaindultam, de mivel még volt bennem energia, így a távolabbi metrómegállóig elfutottam (1,15 km). :)))) 

Most pedig kellemesen elfáradva bedőlök az ágyba.... :)))) 


2 megjegyzés:

martinelli írta...

Gratulálok! Nagyon ügyes vagy!

Pötipite írta...

Ez igen, látom te sem tétlenkedsz! Hajrá jó idő, hajrá Anita! :)