2013. november 23., szombat

Vissza az útra...

Nem egyszerű, de rajta vagyok az ügyön...

Nehéz visszatérni a megszokott útra, elég rendesen kilengtem az utóbbi időszakban, de mindig az eleje a nehéz, ezt már tudom. 

Amit eddig már sikerült kicsit változtatnom:

  • Újra igyekszek eleget inni, letöltöttem egy app-et is a telefonomra, ami jelez, hogy ne felejtsek el inni és a napi kb. 2 liter folyadékot próbálom meginni, vagy annál többet.
  • Kenyeret nem eszek, helyette megint a jó öreg abonett és pufirizs jött be a képbe.
  • Már kétszer voltam konditeremben a héten :)
  •  Kevesebbet nassolok, rágcsálok, ezeket újra végleg le akarom állítani
  • Már a cola lightot sem iszom olyan sűrűn, mint eddig
  • Hallgatom újra a fogyis meditàciot alvás előtt :)
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de még csak két napja kattant az agyam, szóval még alakulok.... ma csináltam rakott karfiolt, rizs nélkül és padlizsánkrémet az abonetthez holnapra! Ezek is már nagyon régen voltak itthon, valahogy elfelejtődtek, pedig jó kaják. 
Ma a tesómnál ebédeltünk és eszünkbe jutott, hogy a Suhanj6 éjszakai futáson a tombolán nyert egy Steinberger 5 napos méregtelenítő csomagot, zöldség-gyümölcslevek vannak benne, öt üveg, öt napi adag. A lényege az, hogy öt napig ezeket a leveket kell inni, napi ötször + mellé rozsos kenyeret kell enni. Több ismerősöm megcsinálta már ezt a kúrát és tesómmal arra jutottunk, hogy kezdésnek ez most nekem még jól is jönne, úgyhogy elhoztam a dobozt. Hétfőn szeretném elkezdeni, a hét most jól is jönne ki, mert nincs nagy programunk a hétre, futni sem tudok, tehát elvileg bírhatom fizikailag is. Ráadásul poénból ebéd után angyalkártyákat is húztunk a tesómnál és Benny nekem a méregtelenítés kártyáját húzta.... mondtam már, hogy hiszek a jelekben? :) 

  

Úgyhogy hétfőn a búzafűlével indítok + rozsos kenyérrel. Napi ötször 1,5 dl-t ihatok, mellé egy-egy szelet kenyér és 2,5-3 liter víz. Nem fogok sokszor pisilni járni szerintem..... :) :) De három éve januárban is a bécsi diétával indítottam el az életmódváltást, kellett a szigorú előírás ahhoz, hogy beálljak egy rendszerre. Hát most a méregtelenítő kúra lesz... 

5 megjegyzés:

martinelli írta...

Ügyes vagy, büszke vagyok Rád!

Pötipite írta...

Sok sikert a fogyihoz! Jó kezdés a méregtelenítés. Hajrá! :)

Pötipite írta...

Sok sikert a fogyihoz! Jó kezdés a méregtelenítés. Hajrá! :)

Catherine írta...

Most olvasom, hogy a tényleg a Steinbergert csinálod. Szerintem jó ötlet. Csak ügyesen!

FutballAnno írta...

Nagyon jól hangzik, sok sikert! Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, lehet én is kipróbálom majd. Nem ártana :S