2011. október 18., kedd

Életjel

Most csak gyors életjelre futja, mert ma is megyek dolgozni, tegnap is délutános voltam, ráadásul Benny beteg, így délelőtt is inkább vele vagyok.

A munka jó, tetszik és a tegnapi napom amúgy is vicces volt, mert a sok érkező vendég jó nagy része magyar volt, úgyhogy egyből magyarul magyaráztam el nekik mindent + az érkezési listán kiszúrtam a kedvenc törzsvendéget a régi hotelből és kiváncsian vártam, hogy vajon tényleg ő jön majd. :) Este nyílt az ajtó és tényleg az a vendég volt, akit a régi munkahelyemen nagyon kedveltem, mint kiderült, néha ezen a környéken is dolgozik, olyankor ebben a hotelben szokott megszállni! :))) Kicsi a világ, jót nevettünk rajta és ő is nagyon örült, hogy újra találkoztunk. Úgyhogy jól kezdődött az első délutánom.

Egyenlőre még sok az info, bele kell jönnöm mindenbe, de nem reménytelen az ügy, szerencsére nagyon meg van szervezve minden, néha már túl sok a lista, a pipálnivaló, de így tényleg átlátható minden, nincs káosz. :)

Sajnos mozogni most nem igazán van erőm és időm, ráadásul nekem is vacakol a torkom, elkaphattam Bennytől, úgyhogy már hétvége óta takarékláng van.... persze elvonási tüneteim már vannak, főleg most, hogy ilyen szépen süt a nap, jó lenne lemenni kicsit, de inkább nem kockáztatok fájós torokkal.

A héten majd jelentkezek bővebben, remélem, addigra Benny is jobban lesz.... szép napot Nektek!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Örülök, hogy hallok rólad!! :-)
Pihenj, amikor csak tudsz, tudom, milyen visszarázódni a nagybetűs életbe. Főleg ha pár akadállyal van kirakva az út (pl.betegség).
Nemsokára minden egyszerűbb lesz, sok sikert és örömöt a melóhoz!!

kismazsi írta...

Mielőbbi gyógyulást Bennynek, s Te is kúrálgasd magad!! Az új munkához sok erőt,s örömöt és majd kérünk még beszámolót!!!