2011. október 25., kedd

Leeresztve

Sajnos nálam is tud ilyesmi történni...

A napokban sajnos nem vagyok topon, amióta bejött az ősz, elkezdődött Bennynek az ovi, nem igen találom a helyem. Nincs kedvem figyelni a kajálásra, alig jutok le futni és ettől csak kezdek befordulni.

Bennynek még mindig nehezen megy az ovizás, fél 11-kor el kell hoznom haza, így szinte semmihez nem tudok kezdeni abban a két órában, mert mire hazaérek, átöltözök, már majdnem mehetek is vissza érte. :( Úgyhogy a futás is c vágányra lett most állítva, mert 6-kor még korom sötét van, negyed 8 körül pedig már ébredezik, aztán ovi, utána pedig a legtöbb esetben P megy dolgozni, vagy éppen én.

Szenvedek rendesen, mert mindig ott kapcsoltam ki, ott töltődtem fel és most nagyon hiányzik. Hiányzik, hogy egyedül legyek a bömbölő zenémmel, a gondolataimmal és most érzem is magamon, hogy feszültebb vagyok. Konditerembe nem igazán jutok el, még nincs annyi időm, pedig azt reméltem, hogy mostanra már legalább délig maradhat Benny az oviban és akkor több időm lenne mindenre. Mindegy, most ő a legfontosabb, talán eljön majd az én időm is valamikor.

Itthon valahogy nem visz rá a lélek a tornázásra, pedig régen olyan lelkes voltam, de azóta eléggé csalódtam a Schobert családban és már nem igazán vágyok a tornáikra sem. Alexandrára szoktam néha, talán ma előkeresem valamelyik tornáját vagy megrendelem Péntek Enikő dvd-jét.

Kicsit azért szégyenlem magam, hogy így lelaposodott a blogom is, nem szoktam ilyen lenni, és nem is tetszek magamnak, ezért igyekszek hamar összekapni magam és visszatérni a régi kerékvágásba, mert ennek nem lesz jó vége, ha így folytatom.... remélem, hogy hamarosan már pozitivabb bejegyzést írhatok. :)

El is olvasom még párszor Panni futópéldaképem cikkét, hogy felébresszen!!!!! :))))

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drága!!!Mindenkinek van holtpontja.Ne is törődj vele!!Neked már jó,ha csak súlyt tartasz,nem kell már görcsölni.Nem hajt a tatár:)Futást nem próbálod meg este?Én ma tettem az mp3-ra új számokat,változtattam az útvonalon is és oylan jó volt.Rékának jön az új dvd-je és szerintem nagyon jó lesz.Én is csalódtam,de a mozgásanyag az nagyon jó Rékának.Enikőt pedig rendelt meg.Imádom!!:)Vissza jön majd a akedved,megltod.Addig pedig laízts:):Puszi

kismazsi írta...

Bambi! Fel a fejjel!!
Adj időt magadnak! Ez egy új, és másfajta állapot:fiad ovis lett, Te dolgozni kezdtél! Meg kell szokod, hozzá kell szokni ehhez az életformához is! Hidd el, pár hét, vagy 1-2 hónap és ugyanolyan rendszeres, és kiegyensúlyozott lesz minden napod, ahogy eddig!!Puszi!!

Bambi1978 írta...

Köszi Csajok!!!! Tudom, hogy idő kérdése minden, csak néha türelmetlen vagyok és szeretnék már időt magamra is. :)

Dusika, az a baj, hogy esténként nem tudok futni járni, mert P vendéglátózik, a héten öt napot esténként mindig kettesben vagyunk Bennyvel, mert ő éjjel jön haza. Cserébe reggel van itthon mindig, legkorábban 11-kor kezd, ezért lett ilyen a rendszerem, hogy reggel futok.

De majd megoldódik ez is, ha Benny legalább már délig tudna ovizni, akkor azért eljárhatnék a konditerembe is végre. :)