2011. október 28., péntek

Új kedvenc

Leslie Sansone!!! :)

Keresgéltem itthon mozgásra alternatívákat, mert ha bejön a hideg, a rossz idő és amíg nem jutok el a konditerembe, addig kell valami, hogy a napi minimum fél óra mozgást meg tudjam itthon oldani.

Pár ismerősöm már egy ideje tornázik Leslie Sansone tornáira, és tegnap láttam youtube-on is videót tőle, ami nagyon megtetszett, így ma kipróbáltam. A négy mérföld tornájával ismerkedtem ma, és nagyon bejött!!! Jó egy órás sétagalopp, kiegészítve kis karmunkával, jókedvvel, mosolyokkal, tényleg feldobott! Jól meg is izzadtam a végére és elég gyorsan elszaladt az az egy óra. :)

Igaz, hogy elég fáradt voltam, mert nem aludtam jól éjszaka, állandóan a telefonomon néztem az órámat, nehogy elaludjak, mivel negyed 7-kor már a hotelben kellett lennem. Meg kell még szoknom ezt a korai kelést, még ha nem is minden nap, de azért még fura. A lényeg, hogy tetszik a munka nagyon, lassan már belejövök a hotelprogramba is és kezdem kiismerni magam az épületben is. Holnap már mélyvíz, végig egyedül leszek, de délután, akkor nincs olyan nagy stressz. :)

A héten szerintem futás már nem jön össze, majd hétfőn vagy kedden, mert P szabadnapos lesz, ezért is húztam ma bele  a Leslie tornába. :)

De most tényleg feldobódtam, megint jól esett a torna! :)))) Nézzétek, egy kis részlet a mai tornámból:



3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia,

szerintem ettől te sokkal, de sokkal többre vagy képes. Ennyi előképzettséggel, futás múlttal ez olyan rehabos torna, nagy súlyfelesleggel rendelkezőknek, ill. 40+ osoknak aki a múlt században mozgott utoljára. Hajrá Bambi, csinálj valami ütősebbet. Szvsz. egy titka van a sportos életmódnak, heti legalább 5 edzés, ez bárhol megoldható, otthon a korai órákban is. Hidd el, nagyon sokan vagyunk akik család, gyerekek mellett oldjuk meg, szakítunk időt a mozgásra. Ne hagyd magad eltántorítani Te se!
üdv,
Vica

Bambi1978 írta...

Köszi Vica, a legszívesebben tényleg futnék minden nap, csak azt nehéz most összehoznom, de azért igyekezni fogok, hogy lejussak heti minimum kétszer - háromszor futni. :) Azt semmiért nem szeretném feladni.

Eddig én is 6-kor már lent futottam, de most dög sötét van, kicsit félek még olyankor, aztán lehet, hogy az marad mégis...

Ez a Leslie torna jó arra, hogy ha nincs is nagy kedvem mozogni, akkor is valamit csináljak, amitől jó lesz a kedvem. :)

Köszi a soraidat amúgy, jól esett, hogy írtad, hogy többre vagyok képes! :) van benne vmi ;)

Névtelen írta...

Azért ezek a 4-5 mérföldesek már nem annyira lazák, mint amilyennek látszanak :-)) Én is próbáltam már többet is, átmozgat és másnap is érezhető a hatása, ha nem csak lötyög az ember, hanem dinamikusan végigcsinálja.
Persze igaz: Bambi többre is képes, de szerintem egy-két futást simán ki tud váltani egy ilyen egy órás anyaggal, ha az időjárás vagy más akadályozza.