2012. december 21., péntek

Készülődés

Rohamosan közeledik a karácsony, igyekszem utolérni magam. :)

A múlt héten sajnos náthával jöttem vissza anyáéktól, hétfőn már öt percenként orrot fújtam, köhögtem, ami keddre még durvább lett, de mentem dolgozni, mert tudtam, hogy csak hárman vagyunk aznapra beosztva és már készültünk elő a téli árleszállításra. Szerdán is még dolgoztam egész nap, még mindig náthásan, de nyomattam a c vitamint dupla dózisban, így mára már kapok levegőt az orromon, bár elég rekedtes a hangom és néha rámjön a köhögés, de már megmaradok. :) És már alig várom, hogy újra futhassak, be is szereztem egy olyan polarsapkát, ami kombinálva van egy száj elé húzható sállal, így talán egy fokkal még védettebb leszek a hideg ellen. Kamáslit is nézegetek, de még nem találtam meg az igazit... valakinek van esetleg jó tippje, hogy merre nézelődjek még? :)
 
Karácsonyra Cathet támogattuk a többiekkel elérni a kitűzött súlyát, így mi is kicsit odafigyeltünk a kajálásra, aminek eredménye megint pár kg minusz lett, bár lehetett volna jobb is, mégis elégedett vagyok, mert ezzel a 65 kg környékével jól érzem már magam, minden ruhám 38-as, és amit pár hete Parndorfban vettem zöld bársonygatya, mára már szinte lötyög rajtam, pedig akkor még igencsak bele kellett ráznom magam és nagy levegőt kifújni, hogy be tudjam gombolni. :))))
 
Igyekszek majd karácsonykor is nem őrült zabálásba fogni, bár van itthon szaloncukor és aprósüti, de tervezek majd megint bejglit sütni a tavalyi receptem alapján + sós rudat is,azt is kicsit át fogom alakítani.
 
Már alig várom, hogy 25-én futhassak egy jót az új órámmal, ugyanis a Jézuska végül egy gps-es garmin órát hoz majd + az Odloban találtam egy jópofa szabadidő ruhát, bár ott a fél boltot fel tudtam volna vásárolni, annyi jó cuccuk van. :))) De majd szépen lassan...
 
Most első körben karácsonyi készülődés, holnap munka után karácsonyi vacsora a kollégákkal, vasárnap talán egy lightos futás, mert már hiányzik, aztán bejglisütés és sajtos rúd sütés. :))) Hétfőn még délelőtt munka, aztán két nap pihi. De 25-én töltött káposztát fogok csinálni, hoztam a dunaújvárosi piacról káposztát, így igazi magyaros karácsonyi ebédünk lesz. :) Kezd karácsonyi hangulatom lenni.....
 
Ha egy kis hangulatra vágytok, kattintsatok erre a linkre és hallgassátok Ti is a karácsony rádiót! ;)
 
 
Kellemes készülődést Mindenkinek!

2 megjegyzés:

martinelli írta...

Gratulálok! Te nekem mindig az első számú példaképem leszel! Csak így tovább.

Kívánok nektek áldott Karácsonyt!

Mrita írta...

Remélem már teljesen rendbe jöttél és tudsz futni. Nagyon kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Neked és a Családodnak.
Szeretettel:
Mrita