2012. december 30., vasárnap

Retro futás :)

Spontán indult, de nagyon jó futás lett a vége. :)

Péntek óta itthon vagyunk Magyarországon a szüleimnél és sajnos nem csak jó dolgok történnek, így bennem is gyűlt már a feszültség egy ideje. 

Eljutottam a csontkovács ismerősömhöz is, rendbe rakott teljesen, ráadásul a kimaradt piros betűs napjaim is megjöttek ma, október óta vártam, mivel akkor abbahagytam a gyógyszer szedését, nem akarok többet durván migréntől szenvedni. Ma megjött, enyhe fejfájással, ami délutánra már el is múlt, szóval így már kellemesebb, mint a három napig tartó migrénnel szenvedni. 

Mivel ma is gyönyörűen sütött a nap, így mindenképp futni szerettem volna, úgyhogy 3/4 2 körül beöltöztem és irány Rácalmás utcái. :) Nem volt annyira hideg, + 3 fok, a szél sem fújt, így nagyobb futást terveztem be. Az endomondo a telefonomon kicsit későn indult be, így jó fél kilométerrel volt végig lemaradva a gps-es órámhoz képest, de az óra tökéletesen működött. 

Eszembe jutott, hogy tinikoromban napi szinten átjártunk Kulcsba bringával, mostanában azon az úton már sok autó sem jár, úgyhogy kitaláltam ,hogy én bizony ma átfutok Kulcsba, teszek egy tiszteletkört, visszafutok, teszek egy másik tiszteletkört Rácalmáson még és úgy jövök haza. Elfutottam ismerős házak előtt, a régi retrodisco előtt, a kukoricás mellett, ahonnét tiniként néha bringával csentünk haza pár cső kukoricát délutánra. :))))

Nagyon jó futás volt, közben hangosan mentek a kedvenc zenéim, egyedül lehettem a gondolataimmal, picit sírhattam, picit szabadjára engedhettem a gondolataimat, de kiadtam mindent, ami bennem volt. 

Végül már ment lefelé a nap, így hazafele kanyarodtam és a vége 13,08 km lett 1 óra 26 perc alatt, kellemesen elfáradtam, de felavattam az új futósapimat is, és az órám is tökéletesen működött. :)))) Utána beálltam a forró zuhany alá és most pihengetek. :D :D 

Viszont így már biztos, hogy január elsején felmegyek Pestre a Rabbit Run futásra, menni fog a kitűzött 12-15 km-es táv és tudok találkozni sok futós barátommal is. :) A kezdés reggel 9-kor lesz, de mivel nem tervezek szilveszterkor bulizni menni, így nem lesz gond felkelni időben. :) 

Holnap még talán belefér egy újabb futás, jó lenne Roberta barátnőmmel összehozni egy közös kocogást, majd este átbeszéljük a családdal, hogy ki mit tervez holnapra. :) 

Remélem, hogy Nektek is jól telnek a napok és készülődtök az év végére! :)

4 megjegyzés:

Mrita írta...

Fantasztikus teljesítmény, mindig felnézek rád. Nagyon ügyes vagy! Boldog, békés, új évet kívánok az egész családnak!

martinelli írta...

Drukkolok neked! Hajrá Bambi! De akkor nincs nagy bulizás holnap, ugye? :) Csak finoman a pezsgővel! :)

Bambi1978 írta...

Köszönöm Csajok! :)

Martinelli, nem iszok nagyon alkoholt, szilveszterkor is max. fél pohár pezsgőt szoktam meginni, elvagyok nélkülük. :)

A cola light a gyengém, na, arról nem tudok lemondani.

Catherine írta...

Sajnálom a rossz dolgokat!
De a futással nagyon ügyes vagy. Sokkal jobb, mint a csokiért nyúlni. :)
Boldog Új Évet kívánok!