2010. szeptember 28., kedd

Újra itthon

Tegnap visszajöttünk anyáéktól, ismét gyorsan eltelt ez a tíz nap. Eredményes volt, mert eljutottam fodrászhoz, kozmetikushoz, csontkovácshoz, megnéztük a helyi tökfesztivált, sétáltunk sokat, barátnőztem. :)))) Újult erővel kezdhetem a hetet, és az elkövetkező kb. öt hetet, amig nem megyünk újra "haza".
Itt van az "itthon", ott van az "otthon". Mindkettőt otthonomnak érzem, ilyenkor várom, hogy újra készüljünk anyáékhoz, aztán kb. egy hét után pedig már vágyódok ide vissza. :))) Nem tudom, hogy ez mindig így marad, de lassan négy év után is így érzem.
Na, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ma reggel kellett visszamennem a házidokimhoz, befejezni a teljes kivizsgálást, amit még pár hete elkezdtem. Szóval minden rendben, a vérnyomásom szinte az alvás szintjével volt egyenlő (99/63) :) , bár általában mindig alacsony szokott lenni. A terhesség alatt volt néha magas, akkor azért be voltam parázva, de közel 100 kg-nál most már azért értem az okát is....
A doki megdícsért, hogy makk egészséges vagyok, nagyon jók az eredményeim, koleszterin beteg nagy valószínűséggel nem leszek, mert olyan magas a jó koleszterinjeim száma, hogy a rosszaknak esélyük sincs legyőzni őket. :)))) Ez jó hír, mert a családban van koleszterines, aki gyógyszert is szed rá.
Még elküldött mammográfiára és szemészetre, hogy minden meg legyen egyszerre, holnap jön is az anyósom Kismacira vigyázni, így letudom a mammográfiát, jövő héten pedig majd szemészetre megyek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy csináltasson évente egy ilyen kivizsgálást, jó tisztában lenni a szervezetünk működésével szerintem!!!!
A doki szerint nagyon jó, hogy még időben "kapcsoltam" és ilyen ügyesen leadtam azt a 25 kg-t, kevés ilyen kitartó anyukát ismer, pedig ez lenne a jó mindenkinél, ha így figyelne arra, hogy helyesen táplálkozzon és mozogjon!
A héten már jó lenne lejutni futni is, mert végre már nem fáj a lábam, viszont a nátha ledöntött, úgyhogy még fújom az orrom és köhögök, így a futás még mindig lóg a levegőben. Addig maradnak a hasizmozások és a lightos Réka tornák.
Most újra lelkes vagyok, mert a tíz nap otthonlét után meglepetésemre reggel 61 kg-t mutatott a mérleg, és 21,9 % testzsír százalékot, ami azt jelenti, hogy aránylag sikerült odafigyelnem az otthoni kajálásokra is, így tartom a súlyom!!!!! :))))

Nincsenek megjegyzések: