2011. november 8., kedd

Alakul...

az izomlázam enyhülése, de még nem az igazi.

Ma még nehezen mentem le reggel a lépcsőn, mikor dolgozni indultam, de aztán "bemelegedtek" a lábaim és délre már aránylag fájdalommentesen tudtam jönni-menni, tényleg rendesen elintézett Enci. :)))) ilyen méretű izomlázam is már nagyon régen volt. :)

Végül futni nem voltam, mégsem jutottam le, de holnap sem tudok, mert P egész napos lesz, úgyhogy talán csütörtökön vagy pénteken, délelőttös műszak előtt. Csak még nem az igazi a lábam sem, úgyhogy most rámfér a futáspihenés sajnos.

Hogy megmentsem a nap becsületét, az Alexandra Nyerj időt tornát vettem elő és az egészet végig tornáztam, az extra popó résszel. Jó volt nagyon, bár a popó ráadásnál már éreztem rendesen minden izmot a sejhajomnál. :))))) Mivel még kicsit fel voltam pörögve, megnéztem, hogy mit ajánlott Péntek Enikő mára, így még egy kört lenyomtam a mai comb és has miniedzésből, ami még negyed óra volt, mert a kitöréseket már nem csináltam, azt Szandinál végignyomtam. :)

Úgyhogy a napot fitten zártan, kaja ügyileg is aránylag  okés voltam. :)

Holnap még nem tudom, hogy milyen tornát iktatok be, de valami mindenképpen lesz, most megint rákaptam a tornázásra, jól esik nagyon. Hátha a mindennapos tornák meghozzák a kedvemet a kaja terén is a szigorításhoz, mert egyelőre még kevés a motiváció azon a téren, de igyekszek... :))))

Reggel megint negyed 7-kor kezdek, aztán délben megyek Bennyért, hazajövünk, gyorsan alszik egy kicsit és megyünk vissza lámpás felvonulásra az ovijába. Nagyon kiváncsi vagyok, az első ilyen lámpás felvonulása lesz (+ az én első ilyen felvonulásom is :D ), izgulok, hogy mennyire fog neki tetszeni. Remélem, hogy minden rendben lesz, mert mostanában elég kiszámíthatatlan, ma egész nap várta a kis barátnőjével a találkozást, erre mikor végre odaértünk a játszótérre, ő végig üvöltötte a kb. fél órát, semmi nem volt jó neki és haza akart jönni. :)))) Úgyhogy érdekes napjaink vannak, de sebaj, legalább nem unatkozunk. :))))

Nincsenek megjegyzések: