2011. november 23., szerda

Itt vagyok, ragyogok :)

Élek, nem vesztem el, csak hétvégén otthon voltunk a szüleimnél, a hét elejét pedig egyből munkával kezdtem.

Jó volt otthon, kicsit feltöltődtem, de megint hamar eltelt ez a hétvége. Most már úgy megyünk haza, hogy pénteken délben elhozom Bennyt az oviból, rögtön indulás haza, így a délutánt már Magyarországon töltjük, szombat, vasárnap egész nap ott vagyunk és hétfőn délelőtt indulunk vissza, azt az egy napot megkapja ovimentesre a kisovisunk. :) ennyi neki is jár, a többi napokon már aránylag ügyes (délig persze :D ).

A múlt héten szorgalmasan eljártam a konditerembe, viszont a hétvégre kimaradt, de tegnap már voltam újra és megint rámerészkedtem a futógépre lightosan, úgy szerencsére nem fájt semmim. Ma végre eljutottam az ortopédiára is, első körben még sokat nem tudott mondani a doki, csak annyit, hogy enyhe gerincferdülésem van, de inkább felül lát ívet benne, úgyhogy elküldött röntgenre, ami majd holnap lesz kész és hét elején megint megyek vissza, hogy átbeszéljük a továbbiakat.

Én nagyon reménykedek abban, hogy kezeléssel, esetleg cipőbetéttel lehet segíteni azon, hogy ne kelljen teljesen feladni a futást, mondtam a dokinak is, hogy én tavasszal a bécsi maratonon mindenképp ott szeretnék lenni és nem úgy, mint néző.... :) Hát meglátjuk, reménykedek nagyon.

azt már észrevettem a futópadon is, hogy ha kényelmes tempóban kocogok, akkor nem fáj, de ha gyorsítok, akkor egyből belenyilal, tehát valami a gyorsabb mozdulatnál nem működik rendesen.... Végső esetben majd nem az időre hajtok tavasszal, hanem arra, hogy ott legyek, hogy megtegyem a távot, az idő már nem lesz fontos. :)))

Jövő héten már okosabb leszek ez ügyben. Addig marad a konditerem, az aerob mozgás, az most nagyon jól esik, minden reggel ott kezdem a napot, ha éppen nem délelőttös vagyok.

A kaját még nem sikerült teljesen hozzákoordinálnom a mozgáshoz, de igyekszek, bár néha azért elcsábulok, hétfőn például Kismazsi blogjáról lesett nutellás kalácsnak szaladtam neki másodszor (az első még sütés előtt a kukában landolt :D ), már alakul a dolog, de még mindig van mit javítanom rajta, viszont azért meg lehetett enni (sajnos :D ) . Megint rendeltem a jól bevált dia well sütőlisztet, azzal érdekes módon sosem rontom el a sütiket. Lassan érik újra a pestos kifli is, már régen csináltam, pedig nagy kedvenc itthon, talán holnap vagy pénteken dobok is össze egy fél adaggal.

Ja, és még egy jó hír a mai napban: vettem egy esprit csizmagatyát, farmerkék színű, tök jó tapadós, a mérete szerint 38-as. De fura cimke, most néztem csak meg jobban, mert a német méretnél 38 van, az olasznál 42, a franciánál 40.... valaki meg tudná fejteni, hogy ez pontosan akkor mekkora? :)))) ugyanis a boltban is még kényelmesen rámjött, ma ebben mentem dolgozni, de nem győztem huzogatni, mert öv nélkül majdnem leesik rólam. :))))) ez így igazán jó kis motiváció, hogy a 38-as gatya nagy rám. Sajnos nem volt kisebb, hogy azt megpróbálhattam volna, viszont annyira jó áron volt, hogy hosszú felsővel tökéletesnek tűnt, így megvettem. :) kényelmes + minden, de már lassan túl kényelmes, hogy leesik rólam. :D :D
De legalább meg volt a mai nap sikerélménye is így, hogy majdnem nagy rám a 38-as gatya. :)))

2 megjegyzés:

Zitus írta...

A kinti 38-s itthon 40-nek felel meg:)))Tapasztalat:)Egy mérettel nagyobbak(báááár nem mindegyik)...Nincsen övtartója?tudnád akkor övvel viselni:)

Névtelen írta...

...nem baj, ha nagy rád jó lesz a Tante-nak :D :P