2011. november 5., szombat

Elintézve :)

Nos, ilyen is már régen volt: menni alig bírok az izomláztól, Péntek Enikő elintézett. :)))))

Tegnap még nem volt vészes izomlázam, így lelkesen vágtam bele délelőtt a tegnapra előírt tornába. Az egyik az "ugrásra fel" tornavideó volt, két kör, a másik pedig felsőtest gyakorlatok 3-szor 8 minden feladatból.

Mikor belenéztem az ugrálós videóba, gondoltam, hogy nem lesz olyan vészes és mit nekem a 30 másodperces ugrálások.... Nos, így utólag azt mondom, hogy az a 30 másodperc bizony hihetetlen hosszú is tud lenni, majd próbáljátok ki!!!! :)))))))))))

Azért becsülettel végig csináltam, de a pulzusom néha az egekben volt, legközelebb majd felveszem a pulzusmérő órámat, mert kiváncsi lennék, hogy mennyi kcal-t égetek el egy ilyen "ugribugri" alatt. :))) Kb. 25 perc alatt tornáztam végig a két kört, ki is fáradtam rendesen tőle.

Utána már pihenésnek tűnt a felsőtestezés, igaz, nekem csak két kilós súlyzóim vannak, így azokkal csináltam, de a váll feladatoknál azzal is nehéz volt egy -egy mozdulat. Azért sikeresen végigcsináltam azt a tornát is, így a tegnapi nap is kipipálva. :)

Viszont már délután éreztem, hogy a jobb vádlim valamikor meghúzódott vagy nem tudom, hogy mi történt, de nagyon fájt, olyan izomláz szerűséget éreztem. Viszont direkt vádlire nem is igen voltak feladatok sem tegnap, sem tegnapelőtt, így fogalmam sincs, hogy mi volt rá ilyen hatással. A munka alatt is egyre többször éreztem, de ma reggelre már mindkettő bedurrant, úgyhogy most minden mozdulat fáj. :((

Ma nem megy, hogy csak úgy hirtelen felugorjak, ha Benny hív valahova, a sétálás is csigatempóval történt reggel a boltig és haza, úgyhogy kicsit lerobbantam, ma tuti, hogy pihenőnapot tartok mozgás terén. :))) Még jó, hogy Enikő is mára és holnapra pihenőnapot írt elő, így ezt ma betartom szigorúan. :))) este majd megnézem az x faktort, aztán alvás. :) Talán holnap már könnyebben mozgok, akkor talán egy fél órás Leslie-t beiktatok, de még nem mondom biztosra, mert egyenlőre nehéz elképzelnem, hogy holnap már "szaladni" tudok. :D :D

Úgyhogy ma pihenek, néha ilyet is kell.... igaz, hogy nehezen maradok meg a hátsómon, de most nincs más választásom... :)))))

u.i.: van valakinek esetleg bevált tippje durva izomláz ellen? :)))))))

4 megjegyzés:

Marti M írta...

Magnézium.

Csandi írta...

Engem is elintézett, de rendesen:))Bevallom kezdek félni a kedves mosolygós néniktől, gyanúsak valahogy :)))))))))))

Marti M írta...

Nem akartam okoskodni, de pár sort mégis írok. Az izomláz azt jelenti, hogy hatásos volt az edzés, nem volt hiába. Azért van a pihenőnap, hogy kipihenjétek.

Bambi, talán nem a nehezebbikkel kellett volna kezdeni, mert ez egy más fajta edzés, ami egész más izomcsoportokra hat. Hagyd a Leslie-t, pihend ki magad, mert az a fontos, hogy tovább tudd csinálni az edzéseket. Ezt az edzőm szokta mondani nekem és igazat adok neki. Nem a mennyiség számít, hanem a minőség.

Bambi1978 írta...

nem vettem okoskodásnak Martinelli, inkább köszi a tippet! :)

én ma is betartottam a pihenőnapot, délelőtt eleget dolgoztam a vádliizomlázra a munkahelyemen reggeliztetés közben. :)

amúgy, ha vmelyik feladatból nem bírok annyit csinálni, mint az előírt, akkor nem esek kétségbe, majd legközelebb sikerül. Én is úgy gondolom, hogy inkább kevesebbet, de helyesen, mint az előírt mennyiséget, de hibásan! :)