2011. november 7., hétfő

Módosítás

Sajnos a mai napra tervezett torna elmaradt, esélyem sincs a vádlimtól ezeket a feladatokat megcsinálni, kb. egy körig jutottam két feladattal és feladtam. :( Nem ér annyit semmi, hogy ne élvezzem a tornázást, hogy muszájból tegyem, miközben fáj nagyon. :(

Helyette azért nem maradtam lusta, a 3 mérföldes Leslie Sansone-ra gyalogoltam, ennél csak bizonyos lépéseknél éreztem a vádlimat, de nem volt vészes. Nem egy nagy torna, de legalább 40 perc aerob mozgás mégis megmentette a napomat. A semminél több. :)

Kaja ügyben még van bőven mit alakítanom, a mértékletességet még mindig tanulnom kell (újra), de azért igyekezni fogok ,vagy legalábbis megpróbálom. :) Ami már jó, hogy ma megittam egy liter roiboos teát, ez már haladás. :)

Kedden-szerdán délelőttös leszek, délutánokra is vannak programok, de esténként tornázok majd, vagy még azt tervezem, ha holnapra jobb lesz a vádlim, akkor lemennék futni, miután hazaérek, mert P csak 5-re megy dolgozni, így holnap beleférne egy kis futás, már hiányzik nagyon.

Egyenlőre azt hiszem, hogy Péntek Enikőt jegelem, vagy legalábbis tényleg csak azokat a tornáit csinálom, amiket meg is tudok csinálni , mert nincs sok értelme az ilyen "lebegőgyakorlatnak", hogy tartsam magam fekvőtámaszban és húzogassam még a lábam előre is, ha már a fekvőtámasznál elbukok. :D :D

De most megyek is aludni, mert reggel 6-kor már mennem kell, hamar reggel lesz..... de remélem, hogy vádlifájásmentesen fogok ébredni, már jó lenne!!!! :) Jó éjszakát Mindenkinek!!!

1 megjegyzés:

Bogesz írta...

:D
Na ja... mondtam én ;)!
Remélem reggelre elmúlik a fájdalom!
És jó neked hogy eljutsz futni nekem a héten már nem hiszem hogy esélyes.
Pedig sokkal jobb mint bármelyik mozgás... szerintem!
Ki is kapcsol, levegőn is vagy... mi kell még!?
Egy kupa! ;)