2012. december 16., vasárnap

Fő a találékonyság! :)

Avagy mindenben meg lehet találni a lehetőséget... :)

A hétvégét anyáéknál töltjük, sok időm nincs, tele vagyunk programokkal + sajnos kórházlátogatással is,így a futásra nem igazán van időm vagy lehetőségem.

Tegnap délelőtt jöttünk, ebéd után a kórházba siettünk a tesómmal, a mamám sajnos nincs jól, őt látogattuk. :( Onnan siettem a fodrászhoz, megint jó vörös lett a séróm, ez az első tél, hogy nem barnultam vissza, hanem marad ez a vörös, mert nagyon tetszik és nem tudom megunni. :) 

Fodrász után jött a tesóm, kávéztunk egyet, onnan irány a tesco, szaloncukrokat és egyéb karácsonyi hozzávalókat vásárolni, mert ezeket Bécsben sajnos nem ismerik, így mindig innen viszek ki az ünnepekre. Tesco után hazajöttünk, kis pihi, Bennyt fürdettük, majd este a csajokkal még beültünk az egyik kedvenc helyünkre, salátáztunk, gesztenyepüréztünk, beszélgettünk, éjfél volt, mire az órára néztünk. Jó volt kicsit kimozdulni. Tegnap egész nap esett az eső, de szerencsére enyhült az idő, így annyira hideg nem volt.

Reggel 8-kor keltünk, fél 10-re mentem a kozmetikusomhoz, bevittem őt, helyrepofozta a fejemet, már hónapok óta nem jutottam el hozzá, így jól esett a kényeztetés kicsit. :) Szép hajjal és szép arccal hazajöttem ebédelni, de már akkor éreztem, hogy a mai napba jó lenne még egy kis futást is beleiktatni, de mivel a délután is elég zsúfoltnak igérkezett, megint nem sok lehetőségem volt kilátásban egy kis futásra.

Aztán eszembe jutott, hogy a kocsit kint hagytam az autómosóba, menni kellett érte, úgyhogy kitaláltam, hogy akkor futócuccot húzok és kifutok érte és majd úgy hozom haza. :) Beöltöztem, sapka, kapucni, futókesztyű és még az endo is elindult elég hamar, úgyhogy minden adott volt. :) Nem a legrövidebb utat választottam, hanem egy jó nagy kört futottam először a központban és úgy kanyarodtam a város eleje felé vezető útra, végül 5,7 km-t futva értem ki a kocsihoz és nagyon jól esett. :) Ma birtam volna még többször ugyanennyit futni, de tudtam, hogy mennünk kell a kórházba, decathlonba, így ma ennyi fért bele, de a semminél mindenképp több volt. A mosós fiú egy kicsit furcsán nézett rám, mikor beállítottam futócuccba vörös fejjel a kocsiért , de sebaj. :))) 

Hazafelé azon vigyorogtam, hogy azt hiszem, már én is teljesen "futóbolond" lettem, mert mondjuk két éve el nem tudtam volna képzelni, hogy frissen festett és belőtt hajjal + frissen kozmetikázva sapkát húzzak, ami szétlapítja a hajamat és fussak egy jót. :)))) Kit érdekel, hogy lelapul a hajam, hogy "leolvad" a krém a fejemről????? Futni akarok és kész. :)))) Mert jó, A LEGJOBB!!!! :))))

5 megjegyzés:

Bogesz írta...

:D
Igen így kell ezt kérem! :)
Lassan én is napi szinten mosom és így sehogy sem áll, de kit érdekel... azt kell tenni ami jó! :)

Tényleg nincs kinn szaloncukor??? Ez vicc ugye???

Catherine írta...

Én a másik oldalról figyellek Titeket. Futni? Annyira szeretnék, de erre valahogy nem tudom rávenni magam. Főleg, ha kinézek az ablakon. NA meg fodrász után? Örülök, hogy pár napig elfogadható a fejem. :)

Bogi!
A szaloncukor magyar dolog. Mondjuk az osztrákoknál elterjedhetett volna, de nem.
Én azt hiszem készítek majd párat saját kezűleg is.

Gabriella írta...

Olvasgatlak egy ideje és most már írnom kell.
Igen, igen, igen. Tudom, hogy van ez. Festett hajjal sapka a fejbe, futni kell.
Én ma esőben mentem futni. Mert valami húz. Szinte már ösztön. Többen róttuk a köröket. Nem vagyok egyedül. :D

Unknown írta...

Bogi, sajnos nincs itt szaloncukor, mint ahogy túró rudi sincs. :((( Apósom kedvence lett a zselés szaloncukor, így neki mindig hozok egy zacsival. :)))


Gabi, örülök, hogy előbújtál, pláne egy ilyen posztnál. :))))
lassan én is rendbe jövök és újra futócipőt húzok, terveim szerint 25.én már avatom is az új órámat. :)

kellemes karácsonyt kívánok Neked! :)

Gabriella írta...

Ah! Új óra, néhány jó, új szám az mp3 lejátszón és indulás!

Neked és családodnak kellemes ünnepet!