2012. január 4., szerda

Jól bírom

hétfő óta a változtatásokat... :)

Hétfőn még dolgoztam, de a kajára már odafigyeltem és bírtam azt is, hogy a vacsorám egy fehérje shake legyen és utána már nem ettem. :) Nem mondom, hogy nem voltam éhes, de győzött az akaraterőm. (nagy harc volt azért. :D )

Kedden reggel készültünk haza anyáékhoz, de még eszemben volt a mérleg, így ráálltam. Meglepődve láttam, hogy nem is olyan vészes a helyzet, mert legalább 70 kg-t tippeltem, és "csak" 67,4-et mutatott. Na, ez sem kevés, de azért jobb egy fokkal, mint a 70-et vagy fölötti számot látni. Máris motiváltabb voltam hazafelé. :) kibírtam, hogy ne egyek Benny diós kiflijéből, egy falatot haraptam le az aldis préselt gyümölcs szeletből, a többit ő ette meg. :)

Reggelire abonettet ettem párizsival, ebédre itthon rizses husit, de csak egy mini adagot. Uzsonnára egy narancsot találtam, vacsorára pedig párizsit ettem uborkával és sajttal. Kedden nem volt időm mozogni, így az lett a pihenőnapom, hétfőn 20 perc popó gyakorlatokat azért lenyomtam még este, de csak óvatosan, mert még utófájásaim voltak a fejemben. :(

Ma délelőtt kimentem a decathlonba és vettem magamnak egy ugrókötelet, így ebéd után fel is avattam és fél órát ugrándoztam vele. Még sokszor elakadt, de voltak azért időszakok, mikor aránylag sokat tudtam megakadás nélkül ugrálni, lesz még mit gyakorolnom, de szuper volt .:) Felavattam az okostelefonomat is a cardio tréner programmal (Köszi Kata a tippet!!! ;) ), jó kis program nagyon. :) Bár azért a kcal égetés szerintem kicsit túlzás, de majd egyszer felveszem a pulzusmérő órámat is és összehasonlítom azzal, mert ott meg kell adni a magasságot és a súlyt is az alapadatokban és ahhoz képest számolja ki a ledolgozott kcal értékét.

Mivel a tesóm bevitte a kuckójába a szobabringát , így meg voltam lőve itt anyáéknál, hogy mit tornázzak Barátok közt alatt, de addig addig agyaltam, míg felcipeltem a pincéből a porosodó, régi stepper gépüket, letakarítottam és beállítottam a nappaliba, harminc percet tapostam rajta aztán. :)))) Kicsit retro, de hatásos volt, mert rendesen folyt rólam a víz a végére. Úgyhogy ma nagyon szorgalmas voltam ,63 perc mozgásom volt, így kellene a továbbiakban is. :)

Kaja terén is rendben volt a napom, reggelire natur joghurttal és pici tejjel ettem cukormentes müzlit, a fodrásznál kaptam három szelet almát, utána ebédre rakott krumplit ettem, de csak egy tányérral, uzsira egy krémtúró figyelt be, de elég mini volt és felejthető. :D, vacsorára pedig párizsit ettem uborkával, fehér retekkel, egy fél medve sajttal és kb. két abonettel, még a végén Benny virsli maradékát ettem meg magában.

Apa nagy kefir rajongó, ő készíti kefírgombákból és a tesóm is nagyon dícsérte, így taposás után még megkóstoltam kb. egy deci saját készítésű kefirjét... hát, nem lettem nagy rajongója, de a végére már egészen elment az íze. :D :D

Ja, és ma vettem Bennynek krumplis pogácsát és sajtos rudat, és igazi hős voltam, hogy nem vettem abban az üzletben a kedvenc ízes roló aprósütiből, amit imádok. :) nehéz volt megállni, de nem akartam este elrontani az egész napos odafigyelést azzal az aprósütivel, bármilyen finom is.

Ami még elég nehéz, de aránylag jól bírom, a szaloncukor... még tele van anyáék fája és környéke szaloncukorral. Igyekszek háttal ülni neki, hogy ne is vigyorogjanak rám azok a dög szaloncukrok. :))) Egyenlőre egy szemet sem ettem, kemény vagyok!!!! :D

Vasárnapig maradunk, addig még párszor rá fogok pattanni a taposóra és ugrókötelezek is még. Persze, ha holnap mozdulni bírok majd az izomláztól, ugyanis már most érzem a vádlimban, hogy holnap lesz majd ajajajjjjj. :))))

1 megjegyzés:

Süviandi írta...

A szaloncukor probléma nálam már megoldódott, keveset hoztam vissza az albérletbe, de azt viszonylag gyorsan el is tüntettem. Ez persze nem feltétlenül jó, de legalább már nincs szem előtt, magamtól meg ritkán veszek édességet.
Nekem is van kefírgombám, már egy két éve nevelgetem őket. A felesleget elvileg el kellene ajándékozni, de annyit azért nem győzök, úgyhogy néha a kukában landol vagy lehúzom a WC-n :(. Nekem már teljesen beépült a napi rutinomba, hogy este lehúzok egy pohárral.
Kitartás az ugrókötélhez, tényleg remek találmány. Amikor először elővettem az én vádlim is teljesen bedurrant, kb. 1 hétig csak botorkáltam annyira fájt, de nagyon hamar bele lehet jönni.