2012. január 12., csütörtök

Tavasz!!! :)

Még ha rövid időre is, de most olyan jóóóó! :)

Imádom a tavaszt, amikor egyre többet süt a nap, amikor egyre több virág bimbózik, nyílik, amikor nem a varjúk károgását, hanem a madarak csicsergését hallgathatjuk, amikor nem fagy le a kezem egy bolt-lakás közti séta alatt, és amikor végre kényelmesen futhatok lent, nem kell félnem attól, hogy bedurran a torkom. :)

Igaz, hogy január 12 van, és nem így kellene lennie, de kövezzetek meg, én örülök ennek. :))) Nem hiányzik nekem a hó, a latyak, elvagyok nélküle is. Szerintem Benny is tőlünk örökölte ezt a "télimádatot", mert tavaly sem tudott mit kezdeni a hóval, nem szeretett lemenni és most sem szereti a nagyon hideget. Tehát rajtunk nem múlna, hogy inkább legyen már tavasz. :)))

A héten már kétszer voltam lent kocogni, egyenlőre még nagyon "nagymamás" tempóval, a pulzusom max. 155-160, így nem hajtom szét magam és a derekam sem fáj. Ezer más dolgot is csinálhatnék délelőtt, míg Benny oviban van és nem dolgozok, de ahogy kisüt a nap és látom a kocsiban a hőmérőn, hogy + 5 fok felett van kint, már nem bírok másra gondolni, csak a futócipőmre, hogy le kellene menni egy kicsit kocogni. :) ma is gyorsan bevásároltam és jöttem haza átöltözni, fél 10 után már lent voltam futócuccban. :)))) P nevetett is rajtam, mert elég viccesen nézek ki beöltözve.

Jó ez a telefonos cardio tréner program is, pontosan leméri a távot, így legalább bármilyen eldugott úton is futhatok, mert mérve lesz. :) Ma 43 percet voltam úton, ez 6,1 km lett a csigatempóval , de azt viszont megállás nélkül kocogtam. Szóval alakulok...

Hazaérve még annyira fel voltam pörögve (talán a futás előtt elrágott l-carnitin tablettáknak is köszönhetően :D) , hogy még 20 percet ugróköteleztem. :) Jól esett nagyon, abba is kezdek már belejönni, még azért el-elakadok, de már egyre kevesebbet. :)

Kaja terén is aránylag haladok, de ott lassabban sajna, mindig becsúszik valami, bár próbálok arra figyelni, hogy ne este csússzon. Ma már inkább sütöttem dw. sütőlisztből egy kis sajtos csavart rágcsát, hogy azt rágcsáljuk Bennyvel, neki nagyon bejött, már el kellett dugnom a tálat, mert rájárt egyfolytában. :))))


 Reggelire és vacsorára azért ügyes vagyok, mert tegnap csináltam padlizsánkrémet és megint annyira finom lett, hogy egész nap azt enném. :))) Ebédre pedig ma is és tegnap is tonhalsaláta volt, mivel elég nagy volt egy konzerv egy evésre, így elosztottam két napra. :) Jól jött a zöldség is, már régen ettem ennyi friss zöldséget. Tettem bele jégsalit, uborkát, lila hagymát, paprikát, pici reszelt sajtot, két evőkanál joghurtot és tökmagolajat. Jól összeráztam, és a legvégén a tonhalat morzsoltam rá. Finom volt nagyon. :))))

Holnap P szabadnapos lesz, de ha délelőtt megint szép idő lesz, akkor le szeretnék menni megint kocogni. Délutánra még nem találtunk ki programot, majd az időjárástól függ. :) Hétvégém munkával telik, de szerencsére szombaton csak délelőtt, így délután megint családi nap lesz, megyünk át Benny keresztapukájához, akinek állítólag magyar barátnője lett, kiváncsi vagyok, hogy megismerhetjük e, vicces lenne, hogy a két fiú osztrák, mi pedig magyarok vagyunk. :))))

Holnap a diétás kókuszgolyón gondolkodok, hogy megcsináljam e, de az a baj, hogy P nem eszi ezeket, Benny is inkább a sós rágcsákat szereti, magamnak pedig sok, így néha jobb az, ha semmi ilyesmi nincs itthon, mert én pedig sajnálom kidobni a kajákat. :(  + még a mértékletesség mindig nem az erősségem, addig eszem a finomakat, amíg van.... :)))) tehát szerintem egyenlőre kókuszgolyó projekt szünetelni fog. :D

1 megjegyzés:

Vajda Enikő írta...

Itt hulla hó :D!Imádjuk...de az is igaz,hogy a nyarat azt mégjobban :D!
Neked jobbulást,és vigyázz a hátgerincedre!Inkább pihenj!lazits!
Szép hétvégét!