2012. január 27., péntek

A zűr folytatódik

Azért remélem, hogy a jövő hét már nyugisabb lesz!

Az van, hogy a hotelben még mindig káosz van, az egyik szobalány azóta sem jött dolgozni, a másik mindenért nyavajog, tehát megint mi ugrottunk be, recisek. Amivel nekem nincs gondom, mert megtanultam a hajókon dolgozni és ha látom, hogy a kollégáim kakiban vannak, akkor egyértelmű, hogy segítek. A baj csak ott van, hogy ez sajnos elég egyoldalú, mi segítünk, de ők ezt nem is értékelik, sőt, szinte egyértelműnek veszik.

Tegnap azért elbeszélgettem a fejfájós szobalánnyal, sajnos emberére talált, mert el akarta magyarázni nekem, hogy mennyire rossz tud lenni a fejfájás stb... kérdeztem tőle, hogy volt e már kivizsgáltatni, ideggyógyásznál stb... Válasz természetesen a "nem" volt. Aztán megnyugtattam, hogy nálam jobban nem érti őt meg senki, lassan 12 éve élek migrénnel, hol erősebb fájdalmakkal, hol gyengébbekkel, de vannak... csakhogy utánajártam és egy doki segítségével találtam egy olyan gyógyszert, amivel aránylag kordában tudom tartani, ha előjönne. A gyógyszer nélkül sehova sem megyek, mindig ott van a táskámban. Ha ezt nem tenném, akkor akár havonta 3 napokra én is betegállományba mehetnék, annyira brutálisan ledöntene. De ezt ki engedheti meg magának manapság?!?!? :((( Tehát meg kell tanulni sajnos együtt élni vele... na, erre már nem nagyon tudott mit mondani.

Tegnap én fejeztem be a reggeliztetést, a kolléganőm szobákat csinált a reggelizetőssel és a fejfájós szobalánnyal. A főnökasszony és a lánya persze mindeközben sütteti a hasát a strandon... jó kis munkamegosztás.... :) De majd ha hazajönnek......

Azért aránylag próbáltam tartani a napokban a diétát is, de nem sikerült 100 %-osra, mindenesetre azért nem adom fel. :) Tegnap már sikerült jó 40 percet tornára is szánnom, fél óra popó gyakorlatokat csináltam az edzéskártyákból + 10 perc derékre gyakorlatokat.

Érdekes módon az úszástól olyan helyen van izomlázam, ahol nem is tudtam, hogy van izmom... a medencecsontom környékén, elől. :) Tegnap alig bírtam megmozdulni, kellemetlen volt. Gondolom a "békaúszás" megdolgoztatta ott is. :)

Ma 25 perc felsőtest gyakorlatokra lett kis időm, mivel Benny nem ment oviba, beteg. :( Így nem jutottam el úszni, de nem baj, 25 perc is valami... nemsokára megyek délutánra, így nem tudom, hogy belefér e még a mai napban valami. Remélem, hogy nyugis délutánom lesz, bár hétvégén nincsenek olyan sokan most még.

Igyekszek még benézni a hétvégén, pihenjetek, kapcsolódjatok ki ebben a két napban! :)

2 megjegyzés:

martinelli írta...

Milyen érdekes, a főnökség elmegy szabira, erre előjön a fejfájás, a gondok és eltűnik a csapatszellem. Micsoda emberek vannak. Bezzeg amikor ott vannak, ilyesmi nem fordul elő.
Ne hagyd magad.

ókidli írta...

Kedves Bambi!

Köszönöm a biztatást nagyon jól esik. Tőled is sok erőt merítek ám. Ne hagyd, hogy a fejedre nőjenek, ezek a "kedves" kollégák, ne csináljatok meg mindent magatoktól, mert természetesnek veszik úgy tűnik.
Remélem a fizikoterápia jót tesz Neked, én is voltam már, jó is volt meg nem is. Összességében persze nem bántam meg.
Ez a szem alatti probléma engem is bosszant, ezért próbálok átállni életmódilag, remélem le is fogyok. A nagynéném (orvos, erősen természetgyógyász beütéssel) ajánlotta még a colon-hydroterápiát, ami szerinte még jó lehet kezdésnek, hiszen rengeteg salakanyagunk van. A keserű só nekem nem túl jó, mert epekövem van és ő inkább ezt ajánlotta helyette. egyik sem szívderítő, de kipróbálom.

Egyébként ez a bigyó koleszterinrendellenességre utal, de az én kol.szintem tökéletes, ezért nem igazán értem. Utána olvastam és ott láttam, hogy oka lehet még a gluténérzékenység is. Most erre apellálok és eszerint próbálok kajálni, persze elhagyva a rizset, burgonyát, nagy részt a kukoricát is és a növényi zsiradékokat (hidegen sajtoltakat kivéve)is. Majd meglátjuk mire lesz jó.