2012. április 14., szombat

Maratoni láz...

Bécsben. :)))

Az egész város ma már maratoni lázban ég, a rádióban folyamatosan a holnapi futásról beszélnek, hozzánk is érkeznek a hotelbe a futók, az utcákat kezdik elökészíteni, felbolydult a város. :)))

Pár vendég ide kérette a startszámát a recepcióra, nemrég hozták meg öket, jó lenne belenézni, hogy mit tartalmaznak a szatyrok, de nem akarok bunkó lenni. :))))) Majd jövöre megtudom, ha én is végre futhatok. Jövöre mindenképp szeretnék én is indulni, mert jubileumi lesz, 30. bécsi maraton. Ott a helyem. :))))

Sajnos holnap is dolgozok, így nem fogok tudni kimenni a célhoz, és a starthoz sem, de majd tévén követem, amint Haile megint kb. 1 óra alatt lefutja a félmaratont. :))))) Már megérkezett tegnap délután Bécsbe, ma a startszámos rendezvényen vesz részt, ha jól olvastam. Megint a kenyaiak indulnak a több ezer futó elött, hihetetlen emberkék, olyan gyorsan bírják szedni a lábaikat, hogy az valami fantasztikus.

Az idöjárás sajnos elég kiszámíthatatlan, egész nap lóg az esö lába, remélem, hogy nem fognak nagyon elázni a futók... én is még ma összekaptam magam reggel (bár nehéz volt...), hogy a heti negyedik futást is sikeresen meg tudjam csinálni, mert nem tudtam, hogy milyen idöre ébredünk holnap... max lemegyek egy bónusz futásra. :))))

A heti futástervemet teljesítettem, tegnap 65 perc átmozgató volt, ami 9,2 km lett kb. 150-es pulzussal, ma pedig egy 55 perces lassú futás volt hátra, ez 6,2 km lett. Egy héttel kevesebb van hátra, 5 hét múlva Siófok... :) Várom már nagyon.

Jövö héten szerdán, csütörtökön délelöttös leszek, így a négy futás hétfön, kedden, pénteken és szombaton lesz szerintem, mert vasárnap Benny születésnapja lesz és aznap tortát készítek neki délutánra. De még kitalálom, hogy pontosan melyik nap lesz reggeli futás. A hosszú szerintem mindenképp kedden lesz, akkor fér bele teljesen a délelöttbe, ugyanis 14 km-t kell futnom lassú tempóval, ami legalább két óra lesz....

Közben telefonáltak a bringaboltból is, hogy megérkezett a gyerekülés a bicajomra, úgyhogy hétfön oda is tervezünk kijutni, hogy felszerelhessék, aztán indulhat az ovijárat, azzal tervezem majd hordani Bennyt reggel és délután. :)))) Már a kosaram is megjött a kormányra, jöhet a jó idö, tekerünk majd nagyokat. :))))

Sportos nyár vár ránk, már most látom.... :)))

2 megjegyzés:

Mrita írta...

Jó bringázást Bennyvel és kellemes hétvégét kívánok!

martinelli írta...

Tiszta energiabomba vagy. Mindig csodállak (titokban) :)))).