2011. május 19., csütörtök

2. pipa

Második nap is kipipálva, mindjárt megyek is aludni!

A mai nap nem volt egyszerű, kicsit szar napom volt, de attól még kitartottam, és beértem a 10 db kivivel és a 20 dkg szőlővel. Megittam kb. 4 liter vizet, de más nem is hiányzott annyira, mert megint úton voltunk délelőtt és délután is.

Délelőtt Bennynek csináltattunk útlevelet, kb. egy hét múlva megérkezik az új, ami már öt évre érvényes, erről is levan a gond. :) hazafelé még beugrottak fodrászhoz a fiúk, most igazán cuki feje lett Kismacinak. :) A fiúk paprikás krumplit ebédeltek, én pedig összevágtam három kivit és a szőlővel együtt megettem, elég is volt, mert nagy tál lett. :) Becsapós a gyümölcs, mert egy-egy étkezésnél teljesen eltelít, nem is gondolná az ember.

Vacsira a kivit is megint összevágtam, így sokkal többnek tűnik, mintha kikanalaznám a héjából. :) alakulnak már a praktikáim. ;)

A holnapi gyümölcsadagot pedig már összevágtam és egy nagy dobozba összekevertem, majd abból fogom kiporciózni a reggelit, ebédet, vacsorát. Így meglesz a harmadik pipa is holnap ilyenkor. :)

Ja, és az első nap után -1,5 kg , amin magam is meglepődtem, mert ennyi víz még sosem távozott első nap után, de legalább jó sok erőt és kitartást adott mára, hogy igenis, végigcsinálom. :))) Délután is vizet kortyolgattam, míg Benny játszott a nagy parkban, és olyan jól odasütött a nap, élveztem a jó időt végre! Lett is egy kis színem, így holnap majd még rövidebb gatyában és trikóban megyek, mert ma 3/4-es leggings volt rajtam egy hosszabb felsővel.

Torna ma nem volt, teljes pihenőnap volt, bár egész nap morfondíroztam azon, hogy valamit mégis csak kellene mozogni, de inkább nem tettem. Vasárnapra össze kell kapnom magam a futásra, nincs rizikó!!! Ma már fent volt fb-on, hogy a startszámok és az ajándékok már elő vannak készítve 25100 főre, egyre izgibb, már nincs sok hátra! :)))


3 megjegyzés:

Süviandi írta...

Bambi!
Kemény vagy ezzel a modell diétával, minden elismerésem! Ha nem akarom nagyon kihajtani magam akkor általában elmegyek bicózni egy kicsit.

Csandi írta...

Gratulálok Bambi:)Lehet hogy nekem is be kellene neveznem a modell diétára, mert a terveimhez képest több mint 2 ,5 kg el vagyok maradva....Csak lenne annyi kitartásom , mint Neked.......

Bambi1978 írta...

Andi1.: köszi! :) régen én is sokat jártam bringázni is, de Benny óta sajnos ez háttérbe szorult, még mindig agyalunk a gyerekülésen, olyan jó lenne vele is járni. :)

Andi2: a modell diéta jó löket szerintem ahhoz, hogy megtáltosodj a mérleg mutatta eredménytől, és ha utána odafigyelsz, akkor nem jön vissza az összes leadott kiló. Kell az erő és a kitartás a három naphoz, de a mérleg reggelente mindig nagyon motiváló tud lenni. :)