2011. május 1., vasárnap

Kitartó április

Egy kis összegzés

Egy szóval kifejezve: stagnálás

Bővebben: nem úgy alakult, ahogy terveztem, de talán a május majd jobb lesz, maradok a csapatban. :))))

A súlyom kitartóan tartja magát a 63 kg-nál, kivétel volt a modell diéta után, akkor lement 60,5-re, de azt tudtam, hogy nem lesz tartós, hiszen ahogy eszünk újra, máris visszajön valamennyi. De büszke voltam magamra, hogy végig csináltam másodszor is, néha tényleg jó az ilyesfajta méregtelenítés, tisztítás a szervezetnek.

Próbáltam a tornákat lecsökkenteni, áprilisban inkább csak a futás volt és egy-két erősítő torna, de nem lett nagy változás, úgyhogy májusban több Réka tornát szeretnék majd újra, mert még van mit formálnom magamon és a puding testemen. :) Maradnak a reggeli futások, az ahhoz kell, hogy a napjaim jól induljanak, frissebb, fittebb legyek egész nap és nem utolsó sorban a jó kondi tartása miatt is. Imádom, szeretem így kezdeni a napot.

Fülikénél olvastam egy hónapja az online edzésnaplóról, a múlt hónapot már ott vezettem végig és tök jó átlátni az egész hónapos mozgásomat, csak még arra nem jöttem rá, hogy a táblázatot hogy tudom ide másolni, majd kérek segítséget Fülikétől. :) Azért annyit leírok, hogy én is meglepődtem, mert összesen 138 km-t futottam áprilisban, ami 18 óra és 2 perc volt összesen, mellette 6 erősítő aerobicot csináltam, ami összesen 6 óra és 2 perc volt és egyszer tekertem a szobabringán 40 percet. :)) Összesítve egész hónapban 24 óra 44 perc sportolásom volt, ami megint több, mint egy egész nap. :))) Jó dolog ez az online naplózás, egy csomó dolgot lehet dokumentálni, örülök, hogy rátaláltam. :)

Májusra új erővel, kitartással készülök, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz a vége. :) Remélem, hogy egy újabb lépés a bikiniformához. :) A héten majd megyek bioboltba, elfogyott a xilitem is és szeretnék majd vitaminokat, l-carnitint is venni, mert néha érzem, hogy picit meghúzódik a lábam futás közben, így elkezdek szedni calciumot, magnéziumot is, hogy védjem az izületeimet. Ma kaptam jó kis tippeket, hogy mit érdemes nézni, majd körbenézek és veszek magamnak.

Mióta itthon vagyunk, minden reggel voltam futni, 30-40 perceket, ma éppen esőben, így csak fél óra lett, de kitartottam. Ha már felkeltem, felöltöztem, nem akartam visszajönni, így egy kisebb kört megtettem. Holnap elvileg spinningre is készülök este, reggel pedig megint kocogás. Szerencsére már elfogyott a húsvéti csokim (és Bennyé is :D ), talán most már kisebb lesz a kísértés és én is jobban tudok figyelni arra, hogy mit és mikor eszek...

Úgyhogy hajrá május, hajrá májusi lányok!!!
A célunk megvan, már csak a kitartó munka hiányzik hozzá,
de azzal sem lesz gond,
megcsináljuk!!!! :)

2 megjegyzés:

marti írta...

Nekem is van edzesnaplom, februar ota vesetem es nagyon hasznos, ajanlani tudom mindenkinek.

Judit írta...

Nekem is van,én is szeretem ezt az online naplózást.