2011. május 11., szerda

Valami nem okés...

a futással még mindig. :((

Tegnap kicsit belehúztam az Eurovizíós fesztivál nézésbe, így már fél 12 volt, mire mentem volna aludni, de pont akkor jött haza P, úgyhogy éjfél is lett, mire ágyba kerültem. Nem bántam, mert Kati szerintem szuper volt, megérte megnézni és szurkolok továbbra is neki! :)

Viszont így elég nehezen keltem reggel negyed 7-kor, de erőt vettem magamon, megittam az l-karnitint, öltöztem és indultam futni. Ma úgy döntöttem, hogy a tóköröket fogom futni, mert ott tudom, hogy egy kör két km, kocsival már lemértem egyszer és kiváncsi voltam, hogy jól be van e állítva a lépésszámlálóm, mert nekem néha kevésnek tűnik az általa mért táv.

Szuper idő volt, de az elején megint éreztem a lábamban azt a fura húzódást, amit már napok óta, de azt hittem, hogy ha pihentetem, akkor jobb lesz. Tegnap ráfutottam, akkor nem fájt , de most az elején igen. Viszont ami érdekes, hogy ha futok, akkor nem fáj, csak előtte és utána... így nem tudom, hogy mi lehet ez. :( Nem is igazán fájdalom, de kellemetlen, néha érzem napközben. Szóval az első kört lefutottam negyed óra alatt, jól bírtam, jók voltak a zenék is. :))) a második meglett fél óra alatt, aztán jött a harmadik és akkor elterveztem, hogy lesz még egy negyedik is, az úgy 8 km, kb. egy óra. Viszont a harmadik kör közepén éreztem, hogy nekem inkább hazafele kellene futnom, ugyanis most vagy az éhgyomorra l-karnitines víz vagy én nem tudom, de úgy meghajtott, hogy szedtem a lábaimat nagyon hazafele, a lépcsőn fel.... :))))) Nem tudom, hogy mi okozhatta, de megváltás volt beesni az ajtón és a többit már nem folytatom... :))))))))))

Így tehát 3 köröm volt reggel, 45 perc futás, ami a lépésszámláló szerint csak 5,5km , pedig én tudom, hogy 6!!! Ami azt jelenti, hogy nem jól állítottam be az elején (bevallom, nem futottam tiz métert, a pontos lépés kiszámolásához), ezért mér pontatlanul. Úgyhogy a nagy köröm is kb. 8 km, amit szoktam futni, mert a négy tókör lett volna 1 óra időben, és az tuti, hogy 8 km. Na mindegy, megint tanultam vmit, valamikor majd tényleg le kell mérnem a lépéshosszaimat, mert igy nincs sok értelme használni a kütyüt.

Jól indult a napom ezek után, viszont ma egész nap ehetnékem van.... mondjuk épp periodus végén járok, tehát összefügghet ez most nagyon azzal is, de ilyenkor utálom magamat nagyon. :((( Semmi nem elég, addig eszem, ameddig van, mint pl. a tegnap sütött áfonyás kekszet. :((( Nem jó ez, hogy P nem eszi, mert én pedig sajnálom kidobni őket... de legközelebb már tuti csak fél adagot fogok csinálni mindenből, ezt eldöntöttem!!!

Jó lenne jövő hétre betervezni egy-két gyüminapot, rám férne. Tudom, hogy nem elég, hogy sokat mozgok, a kajára is figyelni kellene újra, de annyira nehéz. Újra le kellene állnom arról, hogy unalmamban kaját keresek, rágcsálok, mert pont ez a legrosszabb!!! ma már répát ettem (kínomban), pedig ott figyelt a zabpelyhes keksz is, de nem engedtem (akkor) a kisértésnek.. az már más kérdés, hogy utána ettem megint hármat. :) délelőtt hoztam epret, az lesz az uzsi és vettem szójatejet is a kávéhoz, újra visszaszokok arra is, hogy vagy szója, vagy szója-rizstejjel igyam a kávét, ha kávézok. Édesítőt is már csak egyet dobok a nagy tejeskávéba, az is stevia. És jövő hétre pedig azt az újítást találtam ki, hogy hétvégén mindig előre összeírom, hogy mi legyen a kaja, és készülök mindig a másnapra. Ha tudom, akkor megcsinálom már este, akkor délelőtt és délután is lent tudunk lenni Bennyvel. Neki is kell a friss levegő és én sem nyitogatom a fiókokat. :)))) Valamit valamiért, a kellemeset a hasznossal! ;)

Ma estére még egy húsz perces popó torna van tervezve, délután pedig a munkaügyi hivatal tájékoztató napjára megyek, ahol a gyes utáni lehetőségekről lehet tájékozódni, prospektusokat gyűjteni különféle tanfolyamokról, segítségekről, ezek most úgyis aktuálisak nekem is. Hátha még el tudnék végezni vmilyen tanfolyamot ahhoz, hogy ősszel valami érdekes munkát találjak, mert az idő megy, ma beszélt P épp az ovódavezetővel is, szeptember 5-én indul a mandula Bennynek is. Lesz majdnem két hónapja beszokni az oviba ottalvósra, mire nekem is dolgoznom kell, azt hiszem, az egy reális idő rá, sikerülni fog....

1 megjegyzés:

Csillámpóni írta...

Hányas karnit iszol?