2012. január 18., szerda

Beindult!

Végre beindult a súlyom lefelé, megint az jön be, amit két éve is csináltam, hogy az elején nagyon lecsökkentem a szénhidrát bevitelt, odafigyelek, hogy mit mikor eszek, és délután már csak fehérjét és nyers zöldségeket eszek.

Mellé legalább két liter folyadékot (víz, zöld tea, roiboos tea) iszok és mozgok naponta legalább fél órát. Közben nem éhezek és érdekes módon most nem is kívánom az édességet.

Ma reggelire megettem 2 szelet dia well baracklekváros slimm kenyeret  és ittam hozzá egy kis tejeskávét, utána elvittem Bennyt oviba, bevásároltam, előkészítettem a husit ebédre (fokhagymás tejbe áztattam be pulykahusit), beraktam egy adag mosnivalót, tornáztam a Réka edzéskártyákból 40 percet belső combra és popóra, közben megnéztem a tegnapi és tegnapelőtti Barátok köztöt, mert le voltam maradva. :) Még átpakoltam Benny ruháit, mert kinőtt párat, ne foglalják a helyet. Az ebédem ez a tejben áztatott pulyhusi lett, pici olivaolajon piritottam meg, nagyon finom, omlós lett, mellé még tegnap csináltam tzatzikit és pároltam picit karfiolt, brokkolit. Fura módon tényleg jól laktam tőle, és ízlett is. :)


Mivel P már nagyon rágta a fülemet, hogy mikor csinálok neki újra levelestésztába tekert virslis falatkákat, így ma megcsináltam, de szerencsére nem rajongok érte, így csak a legkisebb falatkát kóstoltam meg, hogy teszteljem, jól sikerült e, ez lett az uzsonnám. :) Füstlit tettem bele és pici sajtot is, remélem, hogy ízlik majd neki és meg is eszi, különben többet tényleg nem sütök neki semmit, amit rendel. :)))))

Vacsira variáltam, hogy mi legyen, végül az ebédről maradt husi másik felét ettem meg, hozzá vágtam pici jégsalit, hagymát és összeborítottam a maradék tzatzikivel, pici reszelt sajttal. Nagyon finom volt, jól is laktam megint. :) Az a fura, hogy mondjuk két héttel korábban nem hittem volna, hogy tényleg jól is lakok az ilyen kajáktól, valahogy nem tudtam ráállítani az agyamat, de most jól megy.

Talán főleg azért is, mert látom, hogy végre elindultak a kilók lefelé, ezek mindig nagyot tudnak lökni a kitartáson és a lelkesedésen. :) A folyadékivás is egyre jobban megy, ma kb. 2,5 liter vizet megittam + találtam a billában egy újfajta steviával édesített innivalót, két ízben lehet kapni, feketeteás-meggyes és fehérteás-mandarinos. Egy plakáton láttuk már decemberben is a tesómmal, de ma jött velem szemben a boltban ,így kipróbáltam. Nem rossz, de annyira nem ájultam el tőle. Egyszer-kétszer meg lehet inni, de mivel a cola lighton és a vizen kívül nem igen iszok már mást, kicsit fura volt ilyesmit inni, még ha cukor nélküli is. Úgyhogy maradok a megszokott dolgoknál, amik már beváltak.

Egy valamit kívánok nagyon, a kalácsot, talán majd jövő hét vége felé csinálok egyet a kenyérsütő géppel, de csak akkor, ha már 65 kilónál kevesebbet fog mutatni a mérleg. Az esély meg van rá... :)

Holnap 10:30-kor pedig megyek az első kezelésre, kiváncsi leszek, hogy miből áll majd egy-egy ilyen alkalom. Nagyon szeretném, hogy hatásos legyen....

2 megjegyzés:

kismazsi írta...

Ügyes vagy Bambi!!!
Persze, hogy jól laksz ennyi kajával, hisz tudod:Agyban dől el!!!!
S Te pedig most nagyon eldöntötted!!
CSak így tovább, sok sikert!!

FutballAnno írta...

Ha lesz sok-sok időm, visszaolvasom ezt a blogod is, mert muszáj lopnom 1-2 ötletet az életmódváltáshoz :))
puszi
Niki