2012. április 17., kedd

2. hét

Tegnap már futással kezdtem a hetet és ma is folytattam. :)

De szerdán és csütörtökön futás terén pihenőnap lesz, ami rám is fér, ugyanis meghúzódott a lábam. :(

Tegnap a hétre előírt 55 perc futást csináltam meg, már enyhén éreztem a jobb lábamban, a sípcsontom környékén a húzódást, de nem volt vészes. Ma reggel 6:10-kor csörgött az óra és már este megbeszéltem magammal, hogy ha ébreszt, kinézek és ha nem esik az eső, akkor megyek le futni... nehezen másztam ki az ágyból, az egyik felem még kicsit reménykedett is, hogy esik az eső :D , de végül már száraz volt minden, így nem volt mese, öltöztem és indultam futni. :) Mindig az első kb. öt perc nehéz ilyenkor korán reggel, de utána felébred az ember és megjön a kedve, a végén pedig már nagyon élveztem.

Mára a fartlekes futást iktattam be, a tó körül futottam három kört. Mivel téglalap alakú egy kör, így felosztottam, a hosszabb részeknél rákapcsoltam a sebességet, ott gyorsabban futottam, a két kicsit résznél egy kisebb részt sétáltam, a többit kocogtam kényelmesen. Összesen ez 7,1 km lett és 48 perc. Viszont a gyorsítós részeknél a végére még jobban megfájdult a lábam. :((((

Már kenegetem lóbalzsammal és most jót fog tenni a két nap futásmentesség, mivel délelőttös leszek, majd csak erősíteni tudok itthon este , felsőtestet szeretnék és háterősítőket.

Ma vennem kellett egy új farmert, ugyanis a kedvenc farmerom kiszakadt, elkopott a lábaim között... már jó két éves gatya volt, de az utóbbi időben sokat hordtam és pont az oviban vettem észre délután... jó mérges is lettem, hogy tönkre ment, pedig ehhez minden jól passzolt... végül a belvárosban sétálva megláttam egy olyan üzletet, ahol anno a gatyámat vettem, bementünk és szerencsémre még volt ugyanolyan, így gyorsan vettem egy újat. :) ami jó dolog, hogy most a pár plussz kilóval is ugyanúgy jó a 38-as gatya, tehát még nincs akkora veszélyben a haza. ;) :) na persze ez nem jelenti azt, hogy ész nélkül lehet enni ezentúl, de a lényeg, hogy még jó rám a régi méret... egy része, ugyanis a nyári cuccaim közül viszont van egy pár, ami szűk, tehát addigra még dolgoznom kell szorgalmasabban, hogy lemenjen az a pár kiló. :)
De meg lesz majd a gyerekülés is a bringára és még többet leszünk úton, mozgásban, már várom nagyon. :) tegnap nem értünk oda sajnos a boltba, mert esett az eső, de pénteken elvileg nem mondanak csapadékot, délelőtt mindenképp átmegyünk akkor, hogy felszerelhessék végre. :)


1 megjegyzés:

Angi írta...

Lehet, hogy nem árt kipihenni, különben úgy járhatsz, mint én és hosszabb időre mondhatsz búcsút a futásnak. Érdemes a fájdalmakra jobban odafigyelni, komoly jelzés értékük van! Jobbulást! Ja és én is kívánom a csokit... :)