2010. július 23., péntek

Hét második fele

Közeledik a hétvége, amit már nagyon várunk, mert holnap megyünk haza egy hétre a szüleimhez. Persze, ahogy lenni szokott, megint most romlik el az idö, de ezen már nem is akadok fent, mert náluk van b tervem is arra, ha nem tudok futni: ott a szobabringa. :))))
A héten szorgalmas voltam sport terén, nem sumákoltam el egy napot sem, szerdán kocogtam reggel és már a 6 km-t, tehát 3 tókört a 4 km helyett. Tegnap Rubint Réka edzéskártyáiból csináltam az alsótest programot, jó egy órát tartott, mire az összes elöírt feladatot végigcsináltam, de utána büszke voltam magamra. :))) Tegnap délután megint dolgoztam 3-tol 11-ig, tehát éjfél után kerültem ágyba, féltem is, hogy fel tudok e kelni reggel futni, de szerencsére nem volt gond és simán ment megint a 6 km. Utána a szokásos 200 hasprés a fogyigatyában és kezdödhetett a nap.
Tegnap délután csak dinnyét és szölöt ettem 5 körül, utána már semmit, és kibirtam, bár inkább szomjas voltam, mint éhes.... szerintem ez ma is így lesz, egyenlöre szauna van itt. (ma is dolgozok) Èszrevettem, ha el vagyok foglalva, akkor kevésbe kívánom a kaját, nincs az, hogy tizszer kinyitogatom a hütöt, mint otthon.... mert az a veszélyes, az unalomból evés... Erre kell odafigyelni szerintem, ezek mind felesleges kalóriák.
Ma a mérleg futás után 61,3 kg-t mutatott, jó lenne úgy visszajönni jövö szombaton, hogy már a 60 szélét üti a súlyom.... de majd meglátjuk, hogy mennyire kutyulódok el otthon, bár igyekezni fogok minimálisan kilengeni. Utána még lesz jo két hetem arra, hogy 5-össel kezdödjön a kiloim száma, mire nyaralni megyünk. Ez a legvégsö célom és utána már tényleg a súlytartás jön. Ès persze a feszesítés, erösítés, mert noha már ruhákban egyre jobban tetszik a tükörképem, levetközve még nem igazán vagyok elégedett magammal, sokszor egy sharpei vagy masztiff kutyára emlékeztetem magam a két mérettel nagyobb böröm miatt.... úgyhogy még lesz mit dolgozni szeptemberben is...
Tegnap kaptam egy e-mailt, benne egy új kórházzal, ami most nyílt Pesten... full extrás magánkórház, egy mandulamütét 480 ezer forint, egy szülés 590 ezer.... vállalnak plasztikai mütétet is. Ha majd nyerek a lottón, akkor ott csináltatok magamnak szebb melleket, addig meg kell elégednem ezzel a 75 A-val.... kb. középiskolás koromban volt ekkora, fura... :) èrdekes és egyben hihetetlen, hogy egy nö szervezete, teste mekkora változásokra képes egy babavárás során, néha még most is elgondolkodok rajta, hogy mennyi minden történt az elmúlt két évben velem. Diéták, terhesség, szülés, szoptatás, stressz, hízás, elhatározás, életmódváltás, mozgás, fogyás.... azt hiszem, a nagyja meg van, most "csak" meg kell tartani az eredményt és kicsit csiszolni. :)
Majd otthonról is jelentkezek a napjaim leírásával, mint mindig. :)

Nincsenek megjegyzések: